Compatibilitatea femeii Berbec cu barbatii din fiecare zodie

1
De Cristina Tudor
27 mai 2022

Descopera cu ce zodie se potriveste femeia Berbec pe plan sentimental.

Afla compatibilitatea cu barbatii din fiecare zodie!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Cum se pot intelege doua firi atat de incapatanate precum doi Berbeci? Se vor bate cap in cap de fiecare data, fiecare dorind sa castige. Mai bine spune NU unei astfel de relatii!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Femeia Berbec este compatibila cu barbatul Berbec. El vine ca o completare pentru ea. Cu toate acestea, se spune ca barbatii Taur nu sunt cei mai potriviti pentru femeia Berbec, deoarece au tendinta de a fi destul de lenti si mai mult se lasa purtati de multime, ceea ce poate irita o doamna Berbec plina de zvac si extrem de pasionala. Un barbat Taur ar prefer sa stea acasa si sa se uite la un film, in timp ce o femeie Berbec ar vrea sa iasa si sa fie sociabila cu prietenii.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Intre femeia Berbec si barbatul Gemeni pot exista multe arificii, relatia dintre ei fiind plina de pasiune si atractie fizica. Cu asa emotii intense, precautia trebuie sa se mute pe scaunul din fata, altfel lucrurile se pot termina prost. De multe ori, desi se atrag nespus unul pe celalalt, femeia Berbec nu se poate descurca cu dubla personalitate a barbatului din zodia Gemeni. Aproape ca nu exista cale de mijloc. Pentru ca relatia lor sa functioneze, Berbecul si Gemenii trebuie sa aiba liniste si sa indeparteze gelozia.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Un barbat Rac poate scoate tot ce este mai bun intr-o femeie Berbec si invers. Femeile Berbec, datorita naturii lor pasionale si intense, de multe ori pot fi geloase intr-o relatie. In timp ce, in majoritatea cazurilor cu alte zodii, acest lucru poate dauna, relatia dintre Rac si Berbec functioneaza perfect. Important este ca cei doi sa nu fie la distanta, altfel vor forma o echipa de neoprit!

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: Instagram/@livewithoutshoes