Culoarea norocoasa a fiecarei zodii in 2023. Poart-o mai des pe a ta ca sa-ti mearga bine!

1
De Cristiana Astefanoaiei
14 ian. 2023

Iata cele mai bune culori in functie de semnul tau zodiacal pentru anul 2023. Sa folosesti cat mai mult aceste culori este o modalitate sigura de a-ti indrepta viata pe calea succesului.  

Culoarea norocoasa a anului? Da, exista! Pentru majoritatea oamenilor ar fi greu sa isi imagineze o lume fara culori. De cele mai multe ori, preferam hainele in culorile noastre pentru ca ne face placere sa ne vedem in acele nuante. Cu toate acestea, in mod surprinzator, anumite culori pot face minuni pentru cum ne merge intr-o zi!

Daca stii arta de a alege culorile potrivite in functie de semnul tau zodiacal, poti intoarce soarta in favoarea ta!

Culoarea norocoasa in functie de semnul zodiacal in 2023

Citeste atat la zodia ta, cat si la ascendent, apoi introdu mai mult aceste culori recomandate in viata ta.

Horoscop: trasaturile tale in functie de ascendent si descendent. Harta completa a zodiei tale

Berbec

Berbecul este un semn de foc, guvernat de Marte. Rosul iti poate aduce succes si noroc in orice vei face. Rosul simbolizeaza pasiunea, agresivitatea, energia si mobilitatea si aduce binecuvantarile lui Marte. Pe langa rosu, celelalte culori recomandate pentru Berbec sunt galbenul si albul. Trebuie sa eviti verdele, negrul si albastrul daca vrei sa nu ai ghinion.

Taur

Pentru Taur, culorile alb si roz pal vor aduce rezultate extrem de favorabile in 2023. Taurul simbolizeaza elementul pamant si este guvernat de Venus. Rozul si albul vor continua sa fie cele mai bune culori pentru tine pe tot parcursul acestui an. Astrologii recomanda sa eviti galbenul si rosul pentru a evita ghinionul. Fa alegerile corecte atunci cand iti alegi tinutele pentru a fi imbatabila.

Gemeni

Cele mai bune culori recomandate pentru Gemeni sunt verdele si galbenul. Semnul tau zodiacal este guvernat de Mercur. Prin urmare, albul si rozul pot aduce, de asemenea, energie pozitiva in 2023. Deoarece zodia Gemeni este un semn dual de aer, galbenul si verdele te pot duce mai aproape de succes. Pentru a evita ghinionul in orice lucru, nu alege nimic in rosu sau albastru.

Rac

Culoarea norocoasa 2023: Persoanele nascute in zodia Rac vor fi favorizate de nuante precum argintiu, alb, crem si galben lamaie in 2023. Luna este astrul care te guverneaza. Aceste culori sunt cele mai potrivite pentru psihologia ta, deoarece sunt culori delicate care au un efect revitalizant. Aceste culori te vor ajuta sa atragi energiile bune, dar si norocul. Astrologii te sfatuiesc sa nu folosesti anul acesta culorile intunecate si intense.

Leu

Persoanele care au ca semn zodiacal Leul vor avea auriul si portocaliul drept cele mai bune culori in 2023. Aceste doua culori pot atrage rezultate bune pentru tine. Semnul tau zodiacal este guvernat de Soare. Prin urmare, culorile asociate cu lumina, soarele si focul iti vor aduce succes. Ori de cate ori gasesti ceva in aceste culori, alege-le, deoarece vor fi norocoase.

Fecioara

Fecioarele vor gasi albul, verdele si albastrul ca fiind cele mai bune culori in 2023. Instinctiv, vei fi atrasa de ele, conform astrologilor. Semnul tau zodiacal este guvernat de Mercur. Foloseste aceste patru culori in masuri mari in anul 2023 pentru a gasi succesul in aventurile tale. Este bine sa stai departe de culoarea rosie, deoarece cu greu vei obtine rezultatele dorite.

Jupiter ne va controla destinele in 2023. Este aducatoare de noroc si se numeste „Marele Benefic”, dar nu pentru toate zodiile

Balanta

Culoarea norocoasa pentru Balante in 2023 va fi albul. Si portocaliul iti poarta noroc in noul an. Semnul tau zodiacal este guvernat de Venus. De asemenea, albastrul deschis si albul aduc noroc. In timp ce aceste culori iti pot da cele mai bune rezultate, nu purta prea des rosu, deoarece aceasta culoare poate sa nu lucreze in favoarea ta.

Scorpion

Scorpionii isi pot intoarce norocul in favoarea lor investind in culori precum rosu, maro ciocolatiu, portocaliu si alb in 2023. Marte este planeta care te guverneaza. Aceste culori te vor ajuta sa eviti obstacolele pe care le poti intampina in drumul tau. Pentru a evita orice fel de esecuri si nereusite, nu purta culorile verde si albastru, atunci cand ai o zi importanta.

Sagetator

In 2023, portocaliul si galbenul inchis se vor dovedi norocoase pentru Sagetatori. Jupiter guverneaza semnul tau zodiacal si, prin urmare, aceste culori pot intoarce cu siguranta destinul in favoarea ta. Pentru a fi mai aproape de noroc, alege si culorile crem si verde. Albastrul va lucra cu greu in favoarea ta si, prin urmare, este de evitat.

Capricorn

Cei nascuti in Capricorn vor considera ca movul si negrul sunt cele mai bune culori pentru 2023. Alaturi de aceste culori, verdele inchis si maro inchis iti vor aduce, de asemenea, noroc. Semnul zodiacal Capricorn este guvernat de Saturn. Prin urmare, culorile alese de astrologi sunt specifice acestei planete puternice. Galbenul si rosul sunt de evitat daca vrei sa castigi bani.

Cuvantul care te defineste in 2023, in functie de zodia ta. Pentru Scorpion este „iubire”

Varsator

Culoarea norocoasa in 2023: Varsatorii pot purta culorile mov si albastru deschis. Pe tot parcursul anului, aceste doua culori iti vor oferi rezultate deosebite. Uranus iti guverneaza semnul zodiacal. Cateva culori vii si albul pot face, de asemenea, bine. Culorile care nu te vor avantaja sunt albastrul inchis si verdele – stai departe de ele.

Pesti

Daca esti Pesti, investeste in culorile portocaliu si galben in 2023 pentru a miza pe rezultate favorabile in demersurile tale. Jupiter este planeta ta guvernatoare si, prin urmare, aceste doua culori iti vor castiga din belsug binecuvantarile acestei planete. Daca iti doresti o schimbare, rozul poate aduce, de asemenea, rezultate bune. Pe cat posibil, fereste-te de tot ce este in culori inchise, in special negrul, pentru a evita ghinionul.

Foto: depositphotos.com