Cum sa-l faci sa-si uite fosta iubita, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
7 iun. 2022

Drumul catre inima unui barbat este intotdeauna diferit, in functie de ceea ce spune zodia lui despre el!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Drumul catre inima unui Berbec ar putea parea simplu, dar nu este chiar asa, mai ales cand inca sufera dupa fosta iubita. El isi doreste pe cineva cu care sa poata avea o relatie infacarata, aproape imediat dupa ce s-au intalnit prima data, pentru a putea uita trecutul. Pentru Berbec, dragostea si pasiunea sunt elementele de baza intr-o relatie, asa ca daca nu esti pregatita pentru ceva fierbinte si indraznet, atunci probabil nu vei avea nicio sana sa-l faci sa uite de fosta iubita. Cea mai usoara cale catre inima lui este sa fii dispusa sa faci lucrurile curajoase pe care si le doreste. Atat timp cat esti dispusa sa calatoresti cu el pe aceste valuri de intensitate si pasiune, vei descoperi ca trecutul lui nu mai exista!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Acasa este locul in care se afla inima Taurului. Pentru el, casa este sanctuarului lui si, chiar daca a trecut recent printr-o despartire, este dispus sa te lase sa intri atat timp cat joci dupa regulile lui, iar acest lucru te va conduce catre inima lui. Ofera-i dragoste, atingere si multa relaxare si fosta lui nu va mai exista. Atingerea este foarte importanta pentru el si il face sa simta ca se conecteaza cu adevarat cu tine ori de cate ori va tineti de mana. Si daca esti genul care prefera sa ia mancare la pachet in loc de o cina eleganta, Taurul se va indragosti iremediabil de tine si nu va mai exista alta femeie pentru el.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Comunicarea este cheia pentru inima Gemenilor, care sunt cunoscuti pentru ca trec foarte repede peste o relatie esuata. Asadar, sa nu te surprinda daca nativul din aceasta zodie abia s-a despartit de cineva si iti cere numarul de telefon. Daca il vrei si vrei sa stergi memoria fostei lui definitiv din mintea lui, trebuie sa intri rapid in jocul lui si sa tii pasul cu el, deoarece altfel se va plictisi. Chiar daca pare ca nu vrea e relatie seriosa, ci mai mult o aventura, el se distreaza in timp ce incearca sa te cunoasca cu adevarat.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: Unsplash.com