Cum sa-l faci sa te ierte, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
11 nov. 2022

I-ai gresit si iti doresti o a doua sansa? Iata cum sa-l faci sa te ierte, in functie de zodia lui!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Lasa-l sa erupa, apoi arata-i ca iti pare rau.

Berbecul este temperamental. La urma urmei, e guvernat de Marte, planeta razboiului. Asa ca, atunci cand lucrurile devin dificile, e pe cale sa inceapa sa tipe.

Cu toate acestea, mania Berbecului nu dureaza mult si are tendinta de a ierta rapid.

Oricat de mult se poate supara un Berbec, mai ales daca ii ranesti orgoliul, el e in cele din urma un om optimist.

Dupa o adevarata eruptie de nervi, probabil va ridica din umeri si te va ierta atat timp cat faci tot ce trebuie pentru a-i arata ca iti pare rau.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Recunoaste ca are dreptate.

Taurul nu crede niciodata ca greseste si nu se razgandeste niciodata. Din aceasta cauza, incercarea de a-l face sa vada lucrurile din perspectiva ta este un fel de cauza pierduta.

Calea rapida de a obtine iertarea lui este sa pledezi vinovata in fata lui. Lasa-l sa se creada puternic. Lasa-l sa aiba ultimul cuvant, chiar daca asta inseamna sa renunti la lupta si la adevar.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Vorbeste.

Gemenilor le place sa vorbeasca si au un dar de a manui cu usurinta cuvintele. Din aceasta cauza, partenerul tau din zodia Gemeni va dori sa discute despre problema in cauza nu o data, nu de doua ori, ci probabil de multe ori.

Barbarul Gemeni are tendinta de a despica firul in patru, schimbandu-si frecvent ideea. Simbolul Gemenilor sunt gemenii, deci practic sunt doi oameni intr-unul.

Chiar si atunci cand simti ca ai spus totul, continua sa vorbesti. De asemenea, Gemenii iubesc umorul si tind sa fie veseli. Daca poti cumva da o nota amuzanta situatiei, fa-o!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Freepik.com.