Cum sa te porti cu persoanele dificile, in functie de zodia lor. 12 reguli

1
De Cristina Tudor
3 nov. 2022

Nu ar fi minunat sa cunosti toate aceste lucruri pentru a evita o situatie neplacuta? Fiecare zodie poate dezvalui informatii pretioase!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

REGULA: Nu il opri!

Singura regula pe care trebuie sa o urmezi atunci cand te afli in jurul unui Berbec dificil este sa nu il opresti. Indiferent ce face sau oriunde se indreapta, nu il opri! El este ambitios si este propriul si singurul sau stapan, asa ca in permanenta isi cauta un urmator proiect. Niciodata sa nu il depreciezi sau sa incerci sa ii schimbi modul de gandire. Daca o faci, o sa se enerveze rau!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

REGULA: Nu il grabi!

Daca te afli in jurul unui Taur, incearca sa nu il zoresti. Ii place sa isi faca lucrurile in ritmul lui si sa stea cat ii este necesar. Daca il grabesti, se va supara si va deveni nervos. Nu ii place sa se alerteze, asa ca acorda-i timpul de care are nevoie.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

REGULA: Nu ii rani sentimentele!

Nu rani niciodata sentimentese unui nativ din Gemeni, nu e deloc in regula, mai ales ca el se supara foarte usor. El nu reactioneaza bine la critici si orice i-ai spune il va intrista foarte tare. Pentru a evita sa il superi, fii atent la lucrurile pe are i le spui.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

REGULA: Nu il subestima!

Nu subestima niciodata un Rac! El poate fi capabil de atat de multe daca iti propune si poate face atatea lucruri daca crede in ele. Daca il subestimezi sau il iei la intrebari cu privire la abilitatile sale, te va suprinde prin reactiile sale cu care vrea sa te sperie intentionat!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Freepik.com.