De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 22-28 august

1
De Cristina Tudor
22 aug. 2022

Cum va fi aceasta saptamana pentru tine si de ce ai nevoie de la astre iti spunem in cele ce urmeaza.

Ne apropiem cu pasi repezi de incheierea verii. Universul ne sfatuieste sa profitam de aceasta perioada pentru a trage linie si a privi putin in spate. Este momentul sa ne invatam lectiile, sa ne verificam visurile astfel incat sa ne pregatim sufletele pentru un nou capitol. Tot ce traim acum ne transforma, ne vindeca, ne schimba si ne aduce pe drumul nostru, drum dat de catre divinitate. Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun de ce ai nevoie in aceasta saptamana din luna august.

Horoscop Berbec
Ai nevoie de speranta

Nu iti pierde speranta, esti aproape de finalul acestui capitol. Ramai optimista, crede in continuare ca totul va fi bine si mergi mai departe. In scurt timp vei intelege de ce a trebuit sa treci prin tot si de ce ai fost nevoita sa induri atata durere.

Horoscop Taur
Ai nevoie sa te bucuri cu tot sufletul de ce ti se intampla

Universul iti spune sa darami toate zidurile construite in jurul inimii tale, sa renunti la reguli si la planuri si doar sa te bucuri de viata. Esti in cel mai bun punct al vietii tale, iar ceea ce traiesti acum este magic. Asadar, permite-i sufletului tau sa fie cu adevarat fericit.

Horoscop Gemeni
Ai nevoie sa spui ce ai pe suflet

Ar fi bine ca in aceasta saptamana sa inveti sa fii vulnerabila in fata oamenilor din jurul tau. Asadar, incearca sa renunti la masti si sa iti arati adevarata fata. Spune ce ai pe suflet, vorbeste deschis despre tot ce ai tinut atat de mult timp in tine. Lucrurile se vor schimba daca poti face asta.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: freepik.com