De ce sa te casatoresti sau nu cu el, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
24 dec. 2022

Inainte de a face pasul cel mare, ar fi bine sa stii exact in ce te bagi. Aici gasesti argumente pro si contra pentru casatoria cu fiecare zodie!

Berbec

Din fericire pentru tine, cu un Berbec nu te vei plictisi niciodata, deoarecere este distractiv, salbatic si interesat de noutate. Pe de alta parte, el este setat pe anumite idei de la care nu vrea sa se abata, un pic egoist si autoritar.

Taur

Taurul este loial, muncitor si va fi acasa in fiecare seara la aceeasi ora. Este un tip integru pe care oamenii pot conta si ii place sa se bucure de micile placeri ale vietii. Pe de alta parte, se poate dovedi a fi o companie extrem de plictisitoare.

Gemeni

Nativul din Gemeni este foarte sociabil, interesant si inteligent. Cu toate acestea, faptul ca vorbeste prea mult te-ar putea enerva si iti va fi foarte greu sa asculti tot ce spune. De asemenea, ii place varietetea.

Rac

Racul este dragalas, isi iubeste mama si intelege mereu ce simti. In ceea ce priveste argumentele contra, el te va compara de multe ori cu mama lui si va vrea sa ii semeni, deci are asteptari mari si anormale. Uneori poate fi destul de morocanos.

Leu

Nu exista niciodata un moment de plictiseala cu un Leu. El este maestru animator, dinamic si sufletul petrecerii mereu. Atunci cand nu este el in centrul atentiei si ii iei fata, e posibil sa se transforme intr-o persoana vulcanica in sensul rau.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Freepik.com.