De ce te uraste seful, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
30 dec. 2022

Esti constienta ca seful tau nu te place, dar nu stii care ar putea fi motivul? Descopera ce nu ii convine la tine, in functie de zodia ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Esti o fire perfectionista si foarte atenta la detalii, de aceea de multe ori arati cu degetul spre greselile sefului tau.

Acest lucru nu il va incanta deloc, mai ales atunci cand ii subminezi autoritatea de fata cu altcineva. Nu e o surpriza faptul ca seful tau iti cere intotdeauna sa ii verifici prezentarile inainte de a merge la intalniri importante.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Tu ai intotdeauna un motiv sau o scuza pentru tot. Raspunzi intotdeauna si iti provoci seful atunci cand acesta iti critica munca.

Iei totul mult prea personal si e posibil sa il scoti din minti. De fiecare data cand superiorul tau iti va face o observatie, acesta stie ca vei riposta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Tu razi mult si faci glume mereu cu colegii tai.

Seful tau se enerveaza foarte des pe tine pentru ca impresia pe care i-o lasi este ca ii tii pe toti din treaba. Il frustrezi si enervezi la culme prin atitudinea ta si uraste cand te vede pe capul altora.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Esti o fire foarte sensibila si te deranjeaza chiar si cel mai mic comentariu la adresa ta, de aceea plangi foarte des chiar si la locul de munca.

Seful tau nu stie cum sa se ocupe de emotiile tale, de aceea evita sa vorbeasca cu tine. Atunci cand are sa iti dea vesti proaste, prefera sa ti le transmita prin colegi.

Leu (22 iulie – 22 august)

Esti mereu in centrul atentiei si e posibil ca de multe ori sa stralucesti mai mult ca seful tau datorita abilitatilor tale de comunicare.

Multe persoane doresc sa lucreze mai mult cu tine si sunt extrem de atrasi de personalitatea ta. Superiorul tau se simte cu siguranta amenintat de tine.

Citeste cotinuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com