Evenimentele astrologice din decembrie vin cu o explozie de energie divina. Gasim vindecare si ne descatusam de trecut

1
De Cristina Tudor
7 dec. 2022

Invatam sa avem incredere in planurile Universului. Inceputul este, deseori, un sfarsit.

Si pentru a face un sfarsit trebuie sa renuntam la tot, sa ne detasam de durere si sa ne deschidem sufletele pentru a accepta un nou inceput. Sfarsitul este acolo de unde incepem.

Am ajuns si in ultima luna a acestui an. Ne pregatim sa incheiem un capitol, sa dam pagina si sa o luam de la capat cu forte proaspete, lectii importante, dorinte si visuri noi. Decembrie pare sa fie o luna aglomerata, plina de schimbari cosmice accelerate menite sa ne transforme viata. Noile energii spirituale ne leaga direct cu puterea divina si ne ajuta sa ne dam seama ce ne dorim cu adevarat de la viitorul apropiat.

Inceputul este, deseori, un sfarsit. Si pentru a face un sfarsit trebuie sa renuntam la tot, sa ne detasam de durere si sa ne deschidem sufletele pentru a accepta un nou inceput. Sfarsitul este acolo de unde incepem.

Energia lunii decembrie este conectata la urmatoarele teme importante:

– perfectiune si karma;
– intelepciune;
– noi inceputuri si incredere in sine;
– indeplinirea unui ciclu puternic;
– inspiratie, curaj si spiritualitate;
– incredere in indrumarea noastra interioara si conexiunea cu constiinta divina.

Anul 2022 ne-a determinat sa revizuim relatia noastra cu viata si ceea ce ne dorim cu adevarat. De asemenea, ne-a ajutat sa aruncam toate bagajele emotionale acumulate de-a lungul timpului si sa avem mai multa incredere in noi. Nu mai suntem participanti la propria viata; suntem stapani pe ceea ce facem si luam decizii bazate pe ceea ce vrem.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com