Evenimentele astrologice din iulie ne elibereaza de tot ce e toxic. Renastem si devenim de neinvins

1
De Cristina Tudor
6 iul. 2022

Iata care sunt momentele din Cosmos la care trebuie sa fim atenti in luna iulie.

Iulie este probabil una dintre cele mai importante luni ale anului 2022. Aceasta vine cu schimbari importante in Cosmos. Forta divina a Universului ne da puterea sa renastem din propria cenusa astfel incat sa devenim mai puternici ca niciodata. Noi detinem puterea suprema. Noi suntem capabili de tot ce ne propunem. Lasam in spate tot ce este toxic si incepem un nou capitol al vietii noastre… si acesta va fi cel mai frumos de pana acum.

Iulie este a saptea luna a anului insa, cu toate acestea, in numerologia colectiva a anului 2022 are vibratiile cifrei 4. Energia lui 4 poarta puterea urmatoarelor teme:

– exprimarea de sine;
– autoimplinirea;
– stabilitatea;
– puterea interioara;
– schimbarea.

Evenimentele astrologice din iulie ne elibereaza de tot ce este toxic. Renastem din propria cenusa si devenim de neinvins. Iata care sunt momentele din Cosmos la care trebuie sa fim atenti:

Se deschide Portalul lui Sirius

In perioada 3-7 iulie se activeaza o poarta sacra de energie incredibila intre Pamant si steaua Sirius, aducand vibratii puternice si mult progres spiritual. Universul ne ofera un nou inceput; avem ocazia sa ne conectam la taramurile superioare si sa intelegem lucruri care pana acum le priveam in ceata. Sirius transmite vibratii inalte si progrese spirituale, permitandu-ne sa ne deschidem catre dimensiuni mai inalte, sa invatam sa onoram ciclurile vietii si sa acceptam cresterea sufletului.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com