Evenimentele astrologice din noiembrie ne trezesc la viata si ne aduc mai aproape de ceea ce suntem cu adevarat

1
De Cristina Tudor
11 nov. 2022

Noiembrie este precum o usa magica ce ne ajuta sa ne conectam cu sinele nostru spiritual si sa exploram necunoscutul.

Scapam de bagajele vechi, vindecam traumele din corp, iesim din furtunile pline de confuzie si renastem din cenusa. Luna noiembrie este o luna care ne va zgudui, ne va trezi si ne va aduce mai aproape de ceea ce suntem cu adevarat.

Suntem deja in a 11-a luna a anului 2022. Noiembrie a inceput cu o forta incredibila si energii pline de magie ce ne ajuta sa ne indreptam atentia asupra noastra si a sufletului nostru. Aceasta este o perioada frumoasa, divina, cu o multime de oportunitati de a ne reimprospata intentiile si de a ne asigura ca ceea ce vrem se aliniaza cu calea sufletului nostru in timp ce navigam prin rutina zilnica si ne conectam la puterea Cosmosului.

Evenimentele astrologice din noiembrie ne indeamna sa renuntam la trecut. Schimbarea este aici pentru a ne aduce liniste si fericire

Noiembrie este precum o usa magica ce ne ajuta sa ne conectam cu sinele nostru spiritual si sa exploram necunoscutul. Scapam de bagajele vechi, vindecam traumele din corp, iesim din furtunile pline de confuzie si renastem din cenusa. Luna noiembrie este o luna care ne va zgudui, ne va trezi si ne va aduce mai aproape de ceea ce suntem cu adevarat.

Sa aruncam o privire detaliata asupra evenimentelor astrologice din luna noiembrie:

8 noiembrie – Eclipsa de Luna Sangerie in Taur

Intram in inima sezonului eclipselor. O eclipsa de Luna sangerie are loc pe 8 noiembrie. Universul ne spune sa ne pregatim pentru un val intens de energii. In acest timp, Cosmosul creeaza magie pentru a ne ajuta sa ne aliniem profund cu scopul sufletului nostru.

O eclipsa de luna este o luna plina supraalimentata de energiile Universului care actioneaza ca o poarta pe care Universul il foloseste pentru a ne determina sa acordam atentie zonelor din viata noastra in care trebuie sa se intample schimbari importante.

9 noiembrie: Soarele si Uranus sunt in opozitie

Continuand sa urmareasca pasii lui Venus, Soarele se opune lui Uranus, ceea ce va activa o iluminare a autenticitatii noastre care ne va trage spre oportunitati frumoase. Avem incredere in intuitia noastra si, cu indrazneala, acceptam schimbarile pe care Universul ni le pune in fata.

16 noiembrie: Venus intra in Sagetator

Venus a calatorit alaturi de Soare inca din octombrie. Venus in Sagetator inspira usurinta, optimism, expansiune, intelegere si evolutie prin calea noastra spirituala. Este momentul sa ne lasam purtati de destin si sa ne bucuram de entuziasmul si dragostea pe care le avem pentru viata.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: freepik.com