Femeia Berbec iubeste la intensitate maxima, dar si razbunarea ei este pasionala. Cum se comporta in relatii

1

Femeia Berbec are cateva trasaturi care o transforma intr-o femeie speciala. Este puternica, determinata, dar si foarte pasionata de tot ce face.

Aceasta zodie este este un lider innascut. Este energica si independenta, avand o inteligenta iesita din comun. Este un semn de foc, dominat de puternica planeta Marte, care aduce spiritul de lupta si pasiunea.

Femeia Berbec in iubire

Cand vine vorba despre dragoste si relatii, femeia Berbec va dori sa isi pastreze demnitatea. Nu va face compromisuri pentru un barbat si nu va fi ea cea care sa isi arate prima sentimentele.

Horoscop special: cand sa nu iei decizii importante si sa faci achizitii majore in 2023, in functie de zodia ta

Deoarece femeia Berbec este foarte puternica, barbatul visurilor ei va fi un „barbat adevarat”. O relatie romantica cu un tip dulce si linistit nu va functiona pentru ea. Este important sa aleaga pe cineva care se va tine tare si nu se va intimida usor, altfel viata va deveni mult prea plictisitoare. Pe de alta parte, nu ii plac restrictiile de orice fel, iar o relatie posesiva va sfarsi prin a nu duce nicaieri. Asta nu inseamna ca ea insasi nu va fi putin posesiva. Nu vede nimic rau in asta.

Nu ii plac linguselile si nu are nevoie de un barbat care sa o imbrace in complimente. Dar se va topi cand va gasi un mascul care sa o puna la punct cu sinceritatea lui categorica. Pentru ca, in toate domeniile vietii ei, femeia berbec este alfa si conduce, atat profesional, cat si in societate, are nevoie ca, acasa, sa fie echilibrata de un barbat cel putin la fel de puternic.

De asemenea, pretuieste independenta. Nu va sta niciodata intr-o relatie in care este controlata si unde nu isi poate manifesta spiritul liber. O femeie nascuta in semnul Berbecului este creativa, excentrica si libertina. Este posibil sa vrea sa-si petreaca timpul liber facand diferite activitati, in cuplu, cu prietenii sau chiar singura. Si se asteapta de la partenerul ei sa inteleaga aceste lucruri.

Femeia Berbec are si cateva defecte

Este putin probabil ca ea sa accepte acest lucru, dar ele exista. Traind totul foarte intens, desi pastreaza o aparenta calma si retinuta, atunci cand explodeaza, totul ia foc. O cearta cu o femeie nascuta in aceasta zodie este una pe care o vei tine minte toata viata. Va spune lucruri dureroase, va manipula adevarul si se va lupta pentru ca totul sa iasa in favoarea ei.

Si, daca acest lucru nu se intampla, se va razbuna. Pasionala din fire, nu va lasa niciun lucru sa o dezavantajeze. Asa ca va cauta sa se razbune pe cine i-a gresit. Desigur, nu va recunoaste acest lucru si va spune ca a facut doar „ce este corect”.

5 motive pentru care te vei indragosti de femeia Berbec

De asemenea, este o femeie egoista. Vrea ca lucrurile sa iasa doar asa cum le vizualizeaza ea si nu este deschisa si pentru parerile celor din jur. Partenerul ei va trebui sa invete sa faca multe compromisuri pentru a o multumi.

Potrivirea perfecta in dragoste pentru femeia Berbec

Berbec si Sagetator

Exista mult potential cand vine vorba de relatii si dragoste. Nu se vor plictisi niciodata impreuna, pentru ca au interese comune si cauta experiente noi. Exista o chimie puternica, pentru ca ambele zodii sunt de foc.

Berbec si Leu

Amandoi sunt lideri innascuti, cu o mare vointa. Ambele zodii sunt loiale si oneste, deci, daca sunt impreuna, vor fi pe viata. O pereche devotata, pasionala, in care vor scoate ce e mai bun unul din celalalt.

Cele mai bune compatibilitati pentru fiecare zodie. Berbecul si Balanta formeaza cuplul perfect!

Berbec si Balanta

In ciuda faptului ca Berbecul si Balanta sunteti diametral opusi, se potrivesc fantastic. Amandoi se admira si se sustin reciproc. Forta contrariilor da nastere unei pasiuni iesite din comun, dar se si echilibreaza perfect.

Berbec si Gemeni

O relatie foarte intensa. Un barbat Gemeni va aduce bucurie si vitalitate in viata Berbecului. Vorbim despre o legatura armonioasa, o pereche de lunga durata. Intre aceste semne exista o atractie naturala, respectandu-se reciproc.

Foto: unsplash.com