Ghidul compatibilitatilor. Cum se intelege Fecioara cu fiecare zodie in parte

1
De Cristina Tudor
3 dec. 2022

Iata un ghid complet privind compatibilitatea Fecioarei cu celelalte zodii si afla daca ai vreo sansa cu acest semn zodiacal!

Fecioara si Berbec

Aceste doua zodii nu se potrivesc. Asta nu e din cauza faptului ca nu isi pot aprecia punctele forte sau punctele slabe, ci pentru ca sunt opuse atunci cand vine vorba de ceea ce au nevoie si de modul in care proceseaza informatiile. Fecioara are nevoie de siguranta si stabilitate, pe cand Berbecul are nevoie de provocari si stimulente constante. Fecioara gandeste totul in detaliu, in timp ce Berbecul tinde sa actioneze impulsiv. Fecioara tinde sa fie extrem de sensibila, iar Berbecul nu exceleaza la asta. Cele doua zodii nu scot ce e mai bun una din alta. In locul cuplului pe care toti si-l doresc la o petrecere, Fecioara si Berbecul formeaza cuplul care deranjeaza pe oricine cu luptele lor nesfarsite si aparent inutile.

Fecioara si Taur

Cei doi pot forma o pereche care are potentialul de a functiona. Ambele semne cauta sigurnata si stabilitate atunci cand vine vorba de dragoste si isi fac timp pentru a o face sa infloreasca. Sunt ambii muncitori, hotarati si atenti. Cu toate acestea, Taurul este incapatanat, iar daca se afla intr-o confruntare cu o Fecioara, orice dovada pe care o aduce aceasta nu va reusi sa ii schimbe modul de gandire. Taurul este mai senzual si mai indulgent decat Fecioara, iar asta ar putea sa ajute sau ar putea sa faca contrariul. Daca Fecioara devine prea critica, Taurul ar putea sa o ia prea personal si ar putea afecta relatia lor. Daca Taurul ar putea fi destul de deschis sa auda ceea ce spune Fecioara, fara sa se infurie, atunci relatia ar putea functiona.

Fecioara si Gemeni

Pe de-o parte, ambele semne comunica excelent si sunt extrem de inteligente. Se conecteaza la nivel verbal si cerebral. Ei sunt incantati atunci cand poarta o conversatie si se vor simti atrasi unul de celalalalt prin vorbele lor. Amandoi au un milion de idei si opinii si le place sa le impartaseasca. Ceea ce nu au in comun este ideea de angajament. Gemenii vor ca lucrurile sa fie mai flexibile, In timp ce Fecioarei ii place siguranta prin blocarea lucrurilor si rutina. Gemenii nu sunt atenti la detalii, iar pentru o Fecioara asta inseamna totul. Acest lucru poate duce la o oarecare neincredere si iritare in relatie. Fecioara si Gemenii trebuie sa fie foarte corecti si sa nu se judece unul pe celalalt, astfel relatia ar putea sa infloreasca.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Freepik.com.