Horoscop. Cat de cheltuitor este, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
21 ian. 2023

Vrei sa aveti un viitor impreuna, dar nu stii daca te poti baza pe el? Semnul lui zodiacal iti va spune daca este sau nu risipitor!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Acest nativ este destul de cheltuitor, si odata ce i se pune pata pe ceva, nu va renunta pana nu va cumpara obiectul respectiv.

E posibil sa aveti alte nevoi, iar partenerul tau din aceasta zodie sa vrea sa isi ia ultimul model de telefon aparut. Nu e de mirare ca este mereu in centrul atentiei, pentru ca asta si intentioneaza.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Acest nativ se situeaza undeva la mijloc, daca am face un top al celor mai cheltuitoare zodii.

Stie unde sa se opreasca cat sa se mentina pe linia de plutire, dar nu este suficient de ambitios incat sa isi deschida un cont de economii. Se descurca bine, insa mereu pare la limita.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu exagereaza atunci cand vine vorba de cheltuit, adica nu mai mult decat i se intinde plapuma.

Asteapta de cele mai multe ori ca obiectele de care are nevoie sa se ieftineasca si nu se lasa dus de val niciodata, chiar daca si-ar dori.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Cu siguranta esti norocoasa din acest punct de vedere daca iubitul tau se afla in zodia Rac.

Acesta este foarte cumpatat, strange bani mereu cand are ocazie, dar are grija sa nu intre nici in categoria oamenilor zgarciti. In plus de asta, nu vei auzi niciodata de le el ca nu are bani.

Leu (22 iulie – 22 august)

Naivul din Leu isi organizeaza banii in functie de prioritati si este un barbat responsabil din acest punct de vedere.

Daca si-a propus ceva, cu siguranta va face toate economiile posibile pentru a-si indeplini visul. Este foarte ambitios si nu arunca cu banii pe lucruri inutile.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com