Horoscop. Ce sa faci ca sa il transformi in iubitul perfect, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
16 ian. 2023

Trebuie sa te impui inca de la inceputul relatiei in fata nativului din Sagetator, altfel acesta nu va da doi bani pe ceea ce spui sau ii ceri.

Berbec

Acest natv este foarte comod, incapatanat si rasfatat de toata lumea, de aceea fuge de responsabilitati.

Nu il ajuta atunci cand iti cere si pune-i in carca sarcini menite sa ii deschida ochii si care il vor face sa gandeasca cu maturitate.

Taur

Acest nativ este foarte incapatanat si prea plin de el, lucru care va ajunge sa te deranjeze la un moment dat.

Incearca sa il pui in pozitii ciudate sau in situatii incordate de fata cu persoanele al caror cuvant conteaza pentru el, mai ales atunci cand stii sigur ca nu are dreptate.

Gemeni

Pe acest nativ nu te poti baza, pentru ca una spune si alta face.

Daca promite ceva si nu se tine de cuvant, nu fii permisiva caci se va invata asa. Raspunde-i cu aceeasi moneda sau chiar razbuna-te facand lucrurile care stii ca il deranjeaza cel mai mult.

Rac

Acest nativ este foarte agitat si impulsiv de cele mai multe ori in relatia cu tine. Incearca sa il temperezi, insa daca nu se poate, va trebui sa apelezi la pedepse pentru a-l invata minte.

Cu cat va vedea ca este mai deranjat pentru tine ceea ce face, cu atat va incerca sa se schimbe.

Leu

Daca vrei sa nu ai ce sa ii reprosezi, atunci incearca sa il tii din scurt.

Acest nativ este atras de toate femeile din jurul lui, indiferent daca are sau nu o relatie serioasa, iar acest lucru va deveni deranjant la un moment dat. Impune-te de la bun inceput si arata-i clar care sunt regulile!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Freepik.com.