Horoscop: Cele 3 zodii protejate de Dumnezeu in luna noiembrie

1
De Cristina Tudor
5 nov. 2022

Dumnezeu le-a luat sub aripa lui si nu va permite sub nicio forma raului sa se apropie de ele.

Acestea sunt cele 3 zodii protejate de Dumnezeu in luna noiembrie. Afla daca si tu te numeri printre ele:

Horoscop Taur

Acum este perioada in care infloresti

Dupa mai bine de un an in care ai luptat sa te vindeci, sa depasesti momentele dificile prin care ai trecut si sa lasi in spate trecutul pentru a te bucura cu adevarat de prezent, iata ca in sfarsit se asterne si linistea in viata ta. Universul este alaturi de tine, iar Dumnezeu are grija de sufletul tau pentru a il ajuta sa infloreasca.

Esti mai bine ca oricand si acest lucru se vede pe toate planurile – nu doar personal, ci si profesional si sentimental. Luna noiembrie este perioada perfecta pentru a profita de energia incredibila primita din cosmos si a te bucura de ceea ce ti se intampla.

Mantra sufletului tau pentru luna noiembrie: Sunt foarte bine cu mine. Ma bucur de momentul prezent si traiesc cu zambetul pe buze. Viata mea este una minunata, iar viitorul suna incredibil de bine.

Horoscop Leu

Traiesti una dintre cele mai frumoase luni ale acestui an

Esti pregatita pentru o luna de neuitat? Universul este de partea ta, iar divinitatea te sprijina in tot ceea ce faci. In urmatoarele saptamani intreaga atentie este indreptata asupra ta, a relatiei cu tine insati si a legaturilor personale. Nu ezita sa te scufunzi adanc in emotiile tale pentru a vindeca tot ce mai este de vindecat si a te bucura de liniste si pace.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com