Horoscop. Cum te schimba aparitia unui copil, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
14 ian. 2023

Nativa din Capricorn se va sacrifica atat din punct de vedere financiar, cat si social, ajungand in cele din urma sa se neglijeze total.

Gemeni

Dupa aparitia unui copil vei sti in sfarsit ce vrei de la viata si ce trebuie sa faci pentru a obtine ce ti-ai propus. Iti definesti personalitatea si cu siguranta va fi o femeie puternica. Esti persoana care va da sfaturile cele mai bune, punandu-se ori de cate ori e nevoie in locul fiului sau fiicei ei!

Rac

Familia va deveni prioritatea ta odata cu aparitia unui copil si iti vei canaliza atentia si resursele doar catre aceste persoane. Renunti la multe pentru ei si incepi sa iti neglijezi aspectul fizic, fapt ce ar putea sa te izoleze de lume. Incearca sa faci orice pentru a avea incredere in tine si sa nu traiesti doar pentru altii.

Leu

Dupa ce vei deveni mama vei reusi sa iti controlezi mult mai mult iesirile nervoase, mai ales in prezenta celui mic. Datorita acestui lucru, relatia dintre tine si partener va cunoaste o imbunatatire. Esti mai sigura pe tine si te simti implinita, iar acest lucru se vede. Nu te opri aici chiar daca simti ca ai realizat suficient pentru tine!

Fecioara

Vei fi o persoana mult mai responsabila dupa aparitia unui copil, iar acesta se va putea baza intotdeauna pe ajutorul tau. Vei fi acea persoana mereu prezenta in viata lui, insa nu te vei neglija nici pe tine sau pe sotul tau. Ai grija insa sa nu devii sufocanta pentru odraslele tale!

Balanta

Nu te vei schimba prea mult atunci cand vei avea un copil si nu esti dispusa sa renunti total la confortul tau in favoarea lui. Mergi pe principiul toata lumea sa fie bine, fara exceptii. Relatia cu sotul va fi aceeasi, iar singurele probleme pe care le vei intampina vor fi doar de ordin estetic.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com