Horoscop: Dansul lui Venus si influentele in iubire ale zodiei tale

1
De Cristina Tudor
20 mai 2022

Daca ai suferit macar o data din iubire, stii ca dincolo de suferinta ta a stat un sir lung de intrebari la care nu ai gasit raspunsul. Si daca ai iubit macar o data, stii ca iubirea te schimba si uneori reactionezi necontrolat in fata sa.

Pentru ca intrebarile tale merita raspunsuri, te invitam sa descoperi „dansul lui Venus”, planeta care iti dicteaza comportamentele in iubire. Vino sa te descoperi, sa stii ce asteptari sa ai, sa iti intelegi reactiile si experientele, citind in randurile de mai jos ce reprezinta Venus si iubirea, in general, pentru tine.

Horoscop: Ce influente generale ne aduce Venus, planeta iubirii?

Venus este o planeta feminina, cu influente benefice si vindecatoare in viata noastra, care vizeaza direct sfera noastra personala si in special relatiile, atasamentul, emotiile, iubirea.

Venus inspira frumusete si arta, romantism si atractie, sexualitate si implinire personala.

In astrologie, intalnim aceasta planeta foarte aproape de Soare, aducand, asadar, influente in general benefice in viatanoastra.

Cele doua Domicilii ale lui Venus se afla in zodiile Taur si Balanta

Domiciliul in Taur, zodie de pamant, sporeste feminitatea, interesul catre aspectul fizic si reflecta atasamentul pentru lucruri materiale, reprezentand totodata latura feminina a influentei lui Venus.

Domiciliul in Balanta al planetei Venus reprezinta latura masculina. Balanta, semn de aer, aduce inclinatii catre relatiile sociale, catre iubire si daruinta, catre arta si spirit al dreptatii.

Peste toate acestea, Venus isi are Exaltarea in Pesti, o zodie profund mistica, intuitiva si libera. Pe cat de contradictorii par cei doi pesti care creeaza simbolul zodiei, pe atat de mult reprezinta si echilibrul, dar si puterea de a vedea in toate directiile, in cele mai indepartate si ascunse umbre, caci Pestii simt altfel lumea, de multe ori intr-un mod de neinteles, de nepatruns.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com