Horoscop. Pe cine sa te bazezi atunci cand ti-e greu, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
12 ian. 2023

Nativa din Fecioara se poate baza pe multa lume, mai ales ca se face usor placuta, insa prietena ei din copilarie ori iubitul ei vor fi neconditionat alaturi de ea.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Prietenii tai adevarati vor fi mereu prezenti in viata ta, fie ca treci printr-o perioada buna, fie rea. Lor le poti spune mai multe decat familiei si iti poti permite sa ii suni si in miez de noapte daca simti nevoia sau ai vreo urgenta.

Leu (22 iulie – 22 august)

Te poti baza la orice ora din zi pe singura ta prietena buna. Chiar daca esti apropiata fata de toata lumea si te intelegi bine cu toti, doar aceasta persoana te va sustine neconditionat. Cu siguranta, relatia dintre voi ar trebui sa dureze de multa vreme, poate chiar din copilarie, iar intre voi sa nu existe secrete.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Pe sora ta, pe prietena ta din liceu si pe iubitul tau te poti baza oricand. Tot ce trebuie sa faci este sa dai un telefon, iar ei vor fi acolo pentru tine. Daca ai nevoie de bani, apeleaza mai degraba la parinti, nu iti vor spune nu niciodata daca dispun de resursele necesare.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu iti place sa ceri ajutorul nimanui, insa apreciezi atunci cand vezi pe cineva caruia ii pasa de tine si se intereseaza de tine. Singura persoana care va fi langa tine atat la bine, cat si la greu va fi iubitul tau, care te cunoaste cel mai bine si care te va ajuta sa treci peste orice.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Freepik.com.