Horoscop pentru suflet: mantra zodiei tale pentru saptamana 11-17 aprilie

1
De Cristina Tudor
10 apr. 2022

Descopera care este mantra de care ai nevoie in saptamana 11-17 aprilie!

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune care este mantra de care sufletul tau are nevoie in saptamana 11-17 aprilie:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Puterea este la mine. In orice moment sunt capabila sa imi schimb viata. Eu detin controlul suprem, depinde doar de mine ce aleg sa fac.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Unele lucruri care imi ocupa mintea astazi nu ma vor afecta in cinci ani, cinci luni sau poate ca nici macar in cinci saptamani. De aceea aleg sa nu ma mai pierd in aceste probleme care nici macar nu conteaza.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Nu mai astept nimic de la nimeni. Puterea de a fi fericita este in mainile mele. Gasesc iubire in sufletul meu. Sunt singura responsabila pentru linistea mea.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Ceea ce imi spun in fiecare zi, ora, minut, secunda afecteaza in mod direct ce si cum gandesc si simt despre mine insami. Acum aleg sa imi spun despre fericire.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Toate problemele au o solutie, fiecare experienta reprezinta o oportunitate pentru mine sa invat si sa cresc. Sunt in siguranta! Sunt in pace!

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Unsplash.com.