Horoscop pentru suflet: mantra zodiei tale pentru saptamana 18-24 aprilie

1
De Cristina Tudor
17 apr. 2022

Descopera care este mantra de care ai nevoie in saptamana 18-24 aprilie.

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune care este mantra de care sufletul tau are nevoie in urmatoarea saptamana:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Universul este alaturi de mine si ma insoteste pe acest drum minunat. Fac pasi marunti catre viitor cu zambetul pe buze si cu inima deschisa astfel incat sa se incarce cu energie pozitiva si fericire.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: In mainile mele sta puterea de a alege. In mainile mele sta puterea de a spune „Nu”, de a ma pune pe primul loc si de a renunta la lucrurile care nu imi sunt destinate.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Totul este bine in lumea mea. Lucrurile merg minunat. Fericirea exista aici si acum. Imi simt inima impacata, iar sufletul este mai linistit ca niciodata.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Nu ma grabesc. Iau o pauza si analizez situatia in care ma aflu. Ma folosesc de iubirea adevarata pentru a lua toate deciziile de care am nevoie si pentru a imi continua drumul pe calea destinata mie.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Ma aflu acolo unde Universul vrea sa fiu. Nu mai lupt impotriva destinului meu. Sunt recunoscatoare pentru tot ce traiesc pentru ca aceste stari, trairi, emotii imi sunt lectii si ma transforma.

Horoscop Fecioara

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Ma iert pentru greselile facute astfel incat sa imi invat lectiile si sa imi continui drumul prin viata. Nu ma mai leg de trecut, ci ma bucur de prezent si sunt nerabdatoare cu privire la viitor.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com