Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru saptamana 23-29 mai

1
De Cristina Tudor
21 mai 2022

Horoscop saptamanal 23-29 mai. Descopera care este mantra de care ai nevoie in aceasta saptamana minunata a lunii mai.

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune care este mantra de care sufletul tau are nevoie in urmatoarea saptamana!

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Ma iert cu fiecare zi care trece. Sunt demna de compasiune si bunatate. Universul ma iubeste.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Stiu ca sunt aproape sa-mi indeplinesc obiectivele si sa imi vad visurile devenite realitate. Ma eliberez de trecut si imbratisez viitorul.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Si asta va trece. Este o perioada dificila, nu o viata dificila. Am incredere in Univers. Stiu ca este un plan divin pregatit pentru mine.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Nu mai ascund nimic. Imi folosesc vocea si vorbesc, chiar daca acea voce poate deranja alte persoane. Oamenii care ma iubesc imi vor respecta opiniile si alegerile.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Fericirea nu incepe cand acel ceva este rezolvat. Fericirea este despre ce se intampla fix acum, cand ma bucur de tot ce am, cand traiesc in prezent.

Horoscop Fecioara

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Incerc sa am rabdare. Si asta va trece. Caut activitati frumoase cu care sa imi ocupi timpul. Investesc in mine si am grija nu doar de trupul meu, ci si de sufletul si de mintea mea.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com