Horoscop pentru suflet. Mantra zodiei tale pentru saptamana 25-31 iulie

1
De Cristina Tudor
25 iul. 2022

Horoscop saptamanal 25-31 iulie. Descopera care este mantra de care ai nevoie in aceasta saptamana minunata.

Spune-mi ce zodie esti pentru a-ti spune care este mantra de care sufletul tau are nevoie in urmatoarea saptamana:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Mintea imi este plina de ganduri care aduc iubirea, lumina si adevarul in viata mea. Toate legaturile pe care le am cu oamenii din jurul meu sunt bazate pe dragoste.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Nimeni in afara de mine insami nu ma poate elibera de trecut. Fericirea nu este o destinatie, este o metoda de viata. Astazi aleg sa vad fericire la fiecare pas pe care il fac.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Calatoria mea in viata nu este o cursa, nu este un maraton, nu este drum plin de obstacole. Calatoria mea prin viata este o plimbare minunata, in care exista iubire, rabdare si dorinta de a invata, de a descoperi, de a trai cu adevarat.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: In acele momente in care simt ca totul in jurul meu se destrama si sunt inconjurata doar de lucruri negative, aleg sa caut luminita de la capatul tunelului; aleg sa gandesc pozitiv si sa am incredere ca totul va fi bine.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Respiratie cu respiratie renunt la asteptari, la teama, la regret si la frustrare. Renunt la necesitatea aprobarii constante. Nu am nevoie de nimic.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Freepik.com.