Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru saptamana 27 iunie – 3 iulie

1
De Cristina Tudor
27 iun. 2022

Descopera care este mantra de care ai nevoie in aceasta saptamana minunata a lunii iunie.

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune care este mantra de care sufletul tau are nevoie in urmatoarea saptamana!

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Singura persoana in care trebuie sa am incredere sunt eu. Sufletul meu lupta pentru a fi fericit, este momentul sa ii ofer o mana de ajutor, sa fiu egoista si sa ma pun pe primul loc.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Chiar daca ascult sfaturile pe care le primesc de la oamenii dragi mie, de data aceasta aleg sa ma las condusa de intuitie pentru ca sufletul meu este singurul care stie de ce are nevoie pentru a fi fericit cu adevarat.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Pacea si armonia divina ma inconjoara si salasluiesc in mine. Simt toleranta, iubire si compasiune pentru toti oamenii si pentru mine.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Stiu ca totul se va intampla in momentul in care trebuie sa se intample. Pe masura ce merg mai departe imi creez propriul Univers.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Nu imi mai fac griji cu privire la viitor. Cea mai buna strategie pentru a trai este sa ma bucur de prezent. Traiesc aici si acum pentru ca aici si acum se intampla viata mea.

Horoscop Fecioara

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Ma eliberez toate fricile si indoielile. Aleg acum sa ma eliberez de toate indoielile si fricile distructive. Ma accept si creez pace in mintea si inima mea. Sunt iubita si in siguranta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com