Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru saptamana 30 mai – 5 iunie

1
De Cristina Tudor
29 mai 2022

Descopera care este mantra de care ai nevoie in prima saptamana a lunii iunie.

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune care este mantra de care sufletul tau are nevoie in urmatoarea saptamana:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Stiu ca sunt aproape sa-mi indeplinesc obiectivele si sa imi vad visurile devenite realitate. Ma eliberez de trecut si imbratisez viitorul.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Ma eliberez de frici si indoieli si creez pace in inima si in suflet. Aleg acum sa ma eliberez de toate fricile si indoielile distructive. Sunt iubita de Univers si sunt in siguranta.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Imi accept sentimentele si emotiile asa cum sunt, asa cum vin, cu suferinta sau bucurie. Ele ma definesc si ma cladesc, ma invata sa iert si ma ajuta sa gasesc iubirea, pacea si implinirea in fiecare zi.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Indiferent de ce spun oamenii din jurul meu, aleg sa imi ascult intuitia si aleg cu sufletul. Eu stiu cel mai bine de ce am nevoie pentru a fi fericita.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: O sa ma pun pe picioare. Iar si iar. Cu cat mai repede imi revin din probleme, cu atat mai repede o sa ajung catre ce ma indrept in viata.

Horoscop Fecioara

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Las garda jos si aleg sa nu mai am asteptari de la nicio persoana din jurul meu. Ma bucur de fiecare moment, accept oamenii asa cum sunt si aleg sa ii iubesc neconditionat.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com