Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru saptamana 8-14 august

1
De Cristina Tudor
8 aug. 2022

Horoscop saptamanal 8-14 august. Descopera care este mantra de care ai nevoie in aceasta saptamana minunata a lunii august.

Spune-mi ce zodie esti si iti voi spune care este mantra de care sufletul tau are nevoie in urmatoarele 7 zile.

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Sunt pregatita pentru tot ce urmeaza sa se intample in viata mea. Imi deschid sufletul si ii permit Universului sa imi arate drumul.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Ma bucur de viata acum si fac tot ce imi aduce fericire. Nu mai astept nimic de la nimeni pentru ca doar eu stiu de ce am nevoie pentru a ma simti implinita.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Invat sa ma cunosc cu adevarat, sa descopar cine sunt, care este scopul meu in viata si ce imi face inima fericita.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Daram zidurile construite in jurul inimii mele si invat sa fiu din nou vulnerabila. Ma vindec de trecut si aleg fericirea si iubirea.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru aceasta saptamana este: Sunt ceea ce cred ca sunt. Gandurile mele ma formeaza, asa ca aleg sa ma indepartez de cele toxice si negre si sa le permit celor pozitive sa imi creeze o lume frumoasa.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.