Horoscop spiritual: Mantra zodiei tale pentru luna august 2022

1
De Cristina Tudor
3 aug. 2022

Astrologie: Afla care este mantra zodiei tale pentru luna august a acestui an.

Ne aflam in a opta luna a anului 2022, ultima luna a acestei veri. August vine cu lectii importante pentru toate zodiile, cu sfaturi de care ar fi bine sa tinem cont, cu momente incredibile si amintiri ce vor trece testul timpului. Suntem acolo unde trebuie sa fim, invatam arta recunostintei si apreciem mai mult ca oricand ceea ce traim in aceste momente. Suntem parte din Univers si Universul este parte din noi.

Iata care este mantra zodiei tale pentru luna august 2022:

Horoscop august 2022 zodia Berbec

Mantra zodiei tale pentru aceasta luna: Invat sa las trecutul in spate si sa o iau de la capat. Acesta nu este sfarsitul, ci este un nou capitol al vietii mele. Acesta este un nou inceput. Am incredere in planul Universului pentru mine.

Horoscop august 2022 zodia Taur

Mantra zodiei tale pentru aceasta luna: Traiesc cu zambetul pe buze si apreciez fiecare moment in care sufletul imi este fericit. Viata mea este mai frumoasa ca niciodata. Ma simt implinita.

Horoscop august 2022 zodia Gemeni

Mantra zodiei tale pentru aceasta luna: Ma eliberez de teama si de fricile mintii mele si lupt pentru ceea ce imi doresc. Fac un pas in fata si aleg sa ma concentrez mai mult ca oricand pe visurile mele. Vreau sa imi implinesc dorintele, vreau sa fac ce imi place.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Freepik.com.