Horoscop spiritual: Mantra zodiei tale pentru luna iunie 2022

1
De Cristina Tudor
26 mai 2022

Acesta este semnul Universului ca timpul nu asteapta pe nimeni. Suntem deja la jumatatea acestui an, iar divinitatea ne spune ca este momentul sa invatam sa traim in prezent.

Sa invatam sa nu ne mai mustram pentru greselile facute, sa nu ne mai intoarcem in trecutul dureros, sa acceptam ce s-a intamplat si sa nu ne mai facem griji cu privire la viitor. Singurul moment care conteaza este acesta – aici si acum este viata noastra. Aici si acum putem fi cu adevarat fericiti.

Vrei sa stii care este mantra de care ai nevoie pentru aceasta luna? Atunci citeste in continuare. Iata care este mantra zodiei tale pentru luna mai 2022!

Horoscop iunie 2022 zodia Berbec

Mantra zodiei tale pentru aceasta luna: In acest moment sunt mai puternica ca niciodata. Sunt cea mai buna versiune a mea. Acum stiu cine sunt cu adevarat si ce imi doresc de la viata.

Horoscop iunie 2022 zodia Taur

Mantra zodiei tale pentru aceasta luna: Ma iert si stiu ca aleg in fiecare clipa tot ceea ce cred ca este mai bun si mai potrivit pentru mine. Nu caut perfectiunea, ci traiesc cu bucurie si am curajul sa experimentez.

Horoscop iunie 2022 zodia Gemeni

Mantra zodiei tale pentru aceasta luna: Nu ma mai concentrez pe lucrurile negative; stiu ca totul va fi bine. Universul este alaturi de mine. Astazi imi promit sa fac tot posibilul sa vad lucrurile frumoase si sa ii fiu recunoscatoare lui Dumnezeu pentru toate binecuvantarile.

Horoscop iunie 2022 zodia Rac

Mantra zodiei tale pentru aceasta luna: Dorinta mea este de a ma dezvolta si de a oferi cea ai buna versiune a mea in lume. Aleg sa las in urma trecutul si sa ma concentrez doar pe momentul prezent.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com