Horoscop: Zilele norocoase in decembrie 2022 pentru fiecare zodie in parte

1

Iata care este cea mai favorabila zi pentru fiecare semn zodiacal in luna decembrie 2022. 

Astrologii indica faptul ca, in ultimele zile din acest an, suntem indrumati sa traim viata urmandu-ne visurile.

Tranzitele astrologice ale lui Venus, Mercur si Jupiter, de pe parcursul lunii decembrie 2022, iti aduc ghidare sa recunosti ce oportunitate divina ti se ofera.

Aceasta luna este despre claritate. Este timpul sa echilibrezi realitatea cu speranta si sa-ti amintesti ca nimic nu este imposibil daca, de asemenea, nu renunti niciodata.

Cea mai norocoasa zi a lunii decembrie 2022 pentru fiecare semn zodiacal

Iata care sunt zilele favorabile pentru fiecare zodie, in care astrele sunt dispuse astfel incat sa le lumineze destinele!

Berbec

Cea mai norocoasa zi: Vineri, 9 decembrie

Venus guverneaza finantele si obiectele de lux, pe masura ce se muta in Capricorn la inceputul lunii. Va pune in evidenta cariera ta, iar lucrurile bune sunt pe drum.

Acest lucru poate insemna un nou loc de munca sau chiar o marire de salariu. Este o sansa pentru tine de a simti in sfarsit ca esti recompensata financiar pentru toata munca depusa.

Taur

Cea mai norocoasa zi: Vineri, 9 decembrie

Energia Capricornului guverneaza cea mai norocoasa parte a vietii tale, atunci cand Venus, planeta iubirii, se va muta in acest semn de pamant la inceputul lunii. Vei vedea o schimbare de directie in cele mai bune parti ale vietii tale.

Venus guverneaza finantele, imobiliarele si relatiile, asa ca te poti astepta la crestere si la lucruri pozitive in toate aceste domenii in luna urmatoare.

3 zodii care isi vor gasi marea dragoste pana la finalul anului 2022

Gemeni

Cea mai norocoasa zi: Sambata, 10 decembrie

Este posibil ca in ultimele luni sa te fi simtit mai negativ in legatura cu cariera sau finantele tale, deoarece a trebuit sa te confrunti cu lucrurile in mod onest. Odata ce Neptun devine direct, este o sansa pentru tine sa iti regasesti speranta si increderea in acest domeniu al vietii tale.

Rac

Cea mai norocoasa zi: Sambata, 10 decembrie

Neptun in Pesti este cel mai norocos aspect al vietii tale, ceea ce inseamna ca vei incepe sa te simti mai optimista. Neptun, atunci cand este retrograd, poate parea sa aduca atat de multa realitate incat este greu sa ai speranta ca lucrurile se vor imbunatati.

Leu

Cea mai norocoasa zi: Joi, 22 decembrie

Venus in Capricorn la jumatatea lunii se aliniaza cu Uranus in Taur, creand o oportunitate pentru un echilibru sanatos intre cariera si viata personala. Ai pus multa energie in cariera in ultima vreme, dar este timpul sa incepi sa te concentrezi si pe viata personala, iar acest lucru include si propria ta persoana.

Fecioara

Cea mai norocoasa zi: Vineri, 23 decembrie

Energia Taurului reflecta cea mai norocoasa parte a vietii tale si, cu Uranus aici, face ca magia sa se intample, asa ca ai impresia ca stelele se aliniaza pentru tine. La sfarsitul lunii, Uranus in Taur se uneste pozitiv cu Jupiter, planeta norocului, in Berbec, oferindu-ti o doza dubla de abundenta.

3 zodii carora le este usor sa fie fericite. Ele stiu ce inseamna fericirea adevarata

Balanta

Cea mai norocoasa zi: Miercuri, 14 decembrie

Luna Plina in Gemeni activeaza norocul si abundenta pentru tine, deoarece atinge punctul culminant. S-ar putea sa te pui in miscare in moduri noi, fie prin educatie, fie printr-un curs sau chiar prin calatorii, pentru a putea profita de aceste energii bune. Nu te teme sa stralucesti!

Sagetator

Cea mai norocoasa zi: Vineri, 9 decembrie

Venus este planeta iubirii, a banilor si a proprietatilor imobiliare, si pe masura ce se muta in Capricorn la inceputul lunii, esti ghidata sa fii sincera cu privire la cine si ce conteaza cel mai mult. Energia Capricornului reprezinta o valoare care este similara cu energia lui Venus.

Trebuie sa te asiguri ca toate deciziile si alegerile tale sunt aliniate cu ceea ce este cel mai important pentru tine, deoarece orice decizie viitoare trebuie sa vina din acel loc.

Capricorn

Cea mai norocoasa zi: Vineri, 16 decembrie

Ultimul sfert de Luna in Fecioara evidentiaza modul in care iertarea si acceptarea sunt portile pentru o mai mare abundenta si noroc. Poate ca nu vrei sa auzi asta, dar este timpul sa lasi unele lucruri sa plece.

Fie ca este vorba de resentimente, temeri sau chiar credinte despre viata sau despre tine insati care ti-au blocat progresul.

Varsator

Cea mai norocoasa zi: Duminica, 18 decembrie

Se activeaza norocul si abundenta prin accesarea acestei energii interioare. Pe masura ce simtim efectul lui Mercur in Capricorn, este important sa vorbesti despre sentimentele tale, mai ales in ceea ce priveste situatiile nerezolvate din trecut.

Cele 3 zodii norocoase in aceasta iarna. Pana la final de an vor straluci!

Pesti

Cea mai norocoasa zi: Vineri, 23 decembrie

Energia Scorpionului este norocoasa pentru tine , ceea ce inseamna ca, deoarece Venus in Scorpion s-a conectat divin cu Saturn in Varsator la inceputul lunii, vei primi recompense karmice pentru alegerile din trecut. Saturn si Venus se asigura ca depui eforturi pentru ceea ce iti doresti.

Foto: freepik.com