Horoscopul banilor pentru saptamana 13-19 iunie. Leul este pe punctul de a obtine ceva maret

1
De Cristina Tudor
14 iun. 2022

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Leul este pe punctul de a obtine ceva maret in ceea ce priveste banii.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Esti pregatit/a sa profiti de noi oportunitati in aceasta saptamana. Exista semne ca se va produce o transformare de lunga durata. Invatarea de noi abilitati poate fi de mare ajutor in acest moment. Petrece cat mai mult timp in casa, facand reparatii si investind pentru propria siguranta. Acum nu te poti baza pe nimeni, trebuie sa inveti sa le faci singur/a si sa te incadrezi in buget.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru tine, aceasta saptamana nu va fi favorabila, deoarece iti vei da seama ca jobul tau nu este satisfacator pentru tine in acest moment. Este posibil sa nu te poti baza pe ceea ce ti s-a spus in trecut, asa ca va trebui sa faci niste planuri de urgenta. Drumul catre visurile tale trece direct prin mintea si ideile tale. Foloseste-le in avantajul tau pentru a obtine mai multi bani.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Din cand in cand trebuie sa te rasfeti si sa te bucuri de banii pentru care muncesti, iar saptamana aceasta ofera aceasta oportunitate. Nonconformismul intalneste dragoste, copiii si distractia, facandu-l un moment minunat pentru o aventura spontana. Nu sparge banca totusi. Cheltuieste putin mai mult decat de obicei. Acel mod de viata la care ai visat se apropie putin mai mult pe zi ce trece.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Gandeste-te cum sa obtii venituri constante din proprietati si investitii partajate. Acest lucru poate insemna inchirierea unui apartament sau impartirea dividende la jumatate. Cu toate acestea, trebuie sa fii atent/a la acumularea mai multor datorii, mai ales daca nu esti obsisnuit/a sa faci afaceri. La locul de munca te bucuri de o reputatie foarte buna, dar esti capabil/a de si mai mult de atat.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com