Horoscopul banilor pentru saptamana 16-22 ianuarie. Taurul trebuie sa evite datoriile

1
De Cristina Tudor
18 ian. 2023

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Lipsa unui somn adecvat si stresul nedorit nu sunt bune pentru energia ta si, din pacate, vei avea nevoie din plin de ea in aceasta saptamana atat la locul de munca, cat si in ceea ce priveste afacerile sau scoala.

Cu toate acestea, saptamana aceasta pare normala din punct de vedere financiar. Evita sa faci investitii mari in afaceri, deoarece investitia ar putea sa nu fie profitabila.

Consulta-te cu acele persoane care au experienta in domeniul care te intereseaza si in care ai incredere.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pot exista cheltuieli legate de sanatate in aceasta saptamana. Unele dintre obligatiile tale financiare s-ar putea usura, deoarece exista sansa de a fi promovat/a, iar cresterea venitului ar urma odata cu aceasta.

Ar trebui sa ignori orice idee legata de datorii, nu e recomandat sa faci imprumuturi in aceasta saptamana.

Este esential sa faci mici economii pentru viitor si s-ar putea sa te educi in acest sens.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Saptamana aceasta trebuie sa indeplinesti anumite sarcini care au ramas restante inca de dinainte de Sarbatori. Chiar daca stii ca finalizarea lor nu iti vor aduce mai multi bani la buget, este important sa o faci pentru imaginea ta in fata sefilor, dar si a colegilor sau partenerilor.

Daca ai o afacere, fa tot posibilul sa te descurci cu ceea ce ai, imprumuturile nu sunt o solutie pentru moment.

De asemenea, daca cineva drag are nevoie de ajutorul tau financiar, nu ii oferi toata suma pe care ti-o cere, deoarece poti avea si tu nevoie de economii.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com