Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie: Fecioara descopera ca sufletul pereche era printre prieteni

1
De Cristina Tudor
5 ian. 2023

Mercur continua sa fie retrograd pana pe 18 ianuarie. Iata cum va fi luna ianuarie pe plan sentimental pentru fiecare zodie.

Citeste previziunile lunii ianuarie si afla ce ti-au pregatit astrele pe plan sentimental pentru prima luna a lui 2023!

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie

Berbec

In dragoste, incepi anul in cel mai bun mod cu putinta! Armonia domneste in cuplul tau, dar provocarea suprema este mentinerea ei. Trebuie sa ai grija si sa fii atent/a la nevoile celui/celei de langa tine. Mercur va fi retrograd pana pe 18 ianuarie si lucrurile nu vor merge chiar ca unse. Tocmai de aceea trebuie sa ai grija si, foarte important, sa nu faci caz din orice. Micile necazuri, intarzieri, neintelegeri fac parte din ”talentele” lui Mercur retrograd si nu trebuie sa le dai apa la moara.

Daca esti singur/a si in cautarea ”acelei persoane”, prima parte a lunii e departe de a fi prea placuta. Mercur retrograd isi face de cap si in sectorul tau amoros, asa ca cel mai bine ar fi sa te axezi pe alte lucruri care sunt importante pentru tine si sa ai rabdare. Dupa 18 ianuarie, cand Mercur schimba macazul, viata ta sentimentala va cunoaste o inflorire spectaculoasa. Trebuie doar sa fii pregatit/a pentru asta!

Taur

Mercur retrograd aduce umbre si in viata de cuplu. Apar mici neintelegeri pe teme marunte, dar care au puterea de a va afecta la cel mai profund nivel. E important sa mentineti un nivel ridicat de comunicare, grija si atentie la partener/partenera pentru a evita evenimente neplacute. Dupa 18 ianuarie lucrurile vor reveni la normal.

Nativii sunt printre cei care vor resimti destul de tare influenta lui Mercur retrograd, mai ales in prima saptamana a lunii ianuarie. Orice actiune ati initia in prima jumatate a lunii se va dovedi sortita esecului, asa ca cel mai bine ar fi sa folosesti acest timp in interes propriu, pentru dezvoltare personala. Numai asa vei simti ca nu e timp pierdut. Finalul lunii ianuarie te va gasi in mare forma. Ultimele zile ale lunii vor fi de neuitat!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Freepik.com.