Horoscopul dragostei pentru luna octombrie. Racul merita sa traiasca iubirea in cea mai pura forma a ei

1
De Cristina Tudor
29 sept. 2022

Racul merita sa traiasca iubirea in cea mai pura forma a ei si merita sa o traiasca acum!

Afla ce te asteapta pe plan sentimental in luna octombrie si vezi ce poti face pentru a atrage norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Poti lasa trecutul sa te umple de amaraciune sau poti sa transformi toata acea otrava intr-un elixir dulce. Astrele te sfatuiesc sa te bazezi pe intuitie si sa infrunti direct ranile si durerile, astfel incat sa scapi de ele.

Luna aceasta ar trebui sa fie vorba despre mai multa dragoste, bunatate si compasiune, iar acesta este testul suprem pentru tine.

E posibil ca unele situatii sentimentale nerezolvate sa reapara pe neasteptate. Poate ca simti ca ai dezamagit pe cineva sau ca nu ai procedat bine cu el/ea. Repara acolo unde poti, dar nu lasa ca acest lucru sa te impiedice sa experimentezi bucuria si pasiunea care se revarsa in existenta ta acum.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este timpul sa crezi in finaluri fericite si sa te ”intoxici” cu speranta si optimism in aceasta luna.

Lucrurile au un mod de a se intoarce pe neasteptate si asta este in favoarea ta acum. In octombrie, o conexiune mai profunda cu iubitul/a tau/ta se va produce. Unii dintre voi s-ar putea chiar sa se simta inspirati sa faca pasul cel mare, cum ar fi sa isi intemeieze o familie, daca nu au facut-o deja.

Tine minte, aici este vorba numai de decizia ta! Asadar. nu lasa circumstantele exterioare sau judecata altora sa intervina in modul de a scrie acea poveste frumoasa care te face fericit/a.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cand ceva este nevindecat, expansiunea, evolutia si implinirea se indeparteaza. Acorda atentie la tot ce se intampla in viata ta privata, exista sanse mari sa iti ridici zidurile pentru a te proteja mai bine de ceva ce iti face rau in relatie.

Cu toate acestea, daca alegi sa iti deschizi inima, in ciuda riscurilor pe care acest lucru le implica. te va ajuta pe de alta parte sa depasesti provocarile la care esti supus/a in luna octombrie.

Fa alegeri cu intelepciune si, astfel, situatia va reveni pe fagasul normal.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com