Horoscopul dragostei pentru luna septembrie. Gemenii vor intalni pe cineva interesant

1
De Cristina Tudor
26 aug. 2022

Gemenii vor intalni o persoana interesanta in luna septembrie.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru luna septembrie pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Partenerul/a sau sotul/sotia va face unele schimbari necesare in aceasta luna.

In a doua jumatate a lunii septembrie, evita aventurile riscante. Va fi o luna interesanta in ceea ce priveste relatiile cu rudele tale.

Vei da dovada de empatie, vei incepe sa socializezi si sa cunosti mai multi oameni prin intermediul activitatilor caritabile pe care le desfasori.

Atractivitatea iti creste, nu vei avea motive sa te plangi de lipsa de interes din partea sexului opus. Daca esti deja implicat/a intr-o relatie serioasa, tu si cel/cea de langa tine veti lua decizii importante de viitor.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luna septembrie este grozava pentru dragoste. Mai ales la mijlocul lunii te poti astepte la zile foarte bune in ceea ce priveste relatiile. Exista posibiltatea de a-ti mari familia.

Daca esti singur/a, vei porni in cautarea de noi cunostinte, numai ca vei da de cineva care se arata interesat de tine, cand de fapt e concentrat pe profit si nu pe relatii.

Este mai bine sa nu iti faci sperante, deoarece aceasta fascinatie nu va dura mult.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In prima jumatate a lunii septembrie vei pune familia pe primul loc. Daca esti intr-o relatie, va fi bine, doar fereste-te de acei membrii ai familiei care sunt bagaciosi si iti dau sfaturi pe care nu le ceri.

Nu te plange de lipsa norocului in dragoste, deoarece nu va fi deloc asa.

Farmecul tau personal luna aceasta va fi extrem de puternic si vei intalni o persoana foarte interesanta care te va intriga. Inima ta va fi cucerita, ceea ce va contribui la atmosfera romantica. Nu-ti fie frica de iubire pentru ca posibilitatea unei fericiri reale este rara. Ai incredere in intuitia ta, ea iti va spune ce sa faci.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Freepik.com.