Horoscopul dragostei pentru saptamana 11-17 aprilie. Ies la suprafata sentimente nebanuite pentru Rac

1
De Cristina Tudor
12 apr. 2022

Saptamana aceasta, ies la suprafata sentimente nebanuite pentru Rac.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pozitia astrelor din aceasta saptamana iti ofera sansa de a readuce tensiunea din cuplu, deoarece atmosfera a fost cam incendiara in ultima vreme. Probabil ca acest lucru este exact ceea ce ai nevoie, deoarece preferi o viata linistita si prea multa schimbare poate fi dezechilibranta pentru tine. Asadar, pentru moment, relaxeaza-te, gandeste-te la lucruri pozitive si da-ti voie de te bucuri de o odihna asa cum meriti.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

S-ar putea sa iti fie foarte greu sa legi doua vorbe in aceasta saptamana, in ciuda intelegerii minunate a limbajului si a capacitatii tale de a comunica fluid. Pozitia astrelor reduce cumva toate aceste abilitati si, brusc, totul e numai ceata.

S-ar putea sa simti ca trebuie sa te gandesti serios la relatia ta actuala, dar, de fapt, ar fi mai bine daca nu ai face-o. Doar las-o sa curga de la sine o vreme.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Biroul sau locul tau de munca ar putea fi locul in care pasiunea te loveste in mijlocul fiintei tale, avand in vedere configuratia astrala actuala.

Desi poate nu ai acordat prea multa atentie acestei persoane in trecut, cu siguranta o vei face in aceasta saptamana. O converatie pe care o veti avea va face pe amandoi sa realizati ca intre voi exista o chimie inconfundabila si extrem de puternica. Se anunta o situatie interesanta!

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com