Horoscopul dragostei pentru saptamana 16-22 ianuarie. Partenerii Gemenilor vor mai multa libertate si intelegere

1
De Cristina Tudor
17 ian. 2023

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Chiar daca per total lucrurile merg bine intre tine si partenerul/a de viata, pot exista certuri intre voi din cauza unei perspective diferite.

Prin urmare, astrele te sfatuiesc sa petreci mai mult cu acesta/aceasta pentru a clarifica lucrurile. Acest lucru v-ar ajuta sa va intelegeti mai bine si v-ar face relatia mai puternica.

Este foarte important sa comunici corect si sa fii atent/a la ceea ce spui si la planurile pe care le faci. Gandeste-te bine inainte de a-ti lua angajamente fata de cineva, deoarece acestea sunt foarte importante pentru a construi o relatie de dragoste fericita.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Saptamana va avea un efect optimist asupra ta si iti va aduce fericire si succes in ceea ce priveste viata amoroasa.

Partenerul/a de viata ar fi mai relaxat/a in jurul tau atunci cand i se va oferi putina intimitate si spatiu si ar trebui sa adopti acest mod de gandire.

Toleranta si rabdarea pot fi necesare in viata amoroasa. Este mai bine sa eviti greselile facute in trecut si sa eviti orice discutie despre aceste greseli, deoarece ar mentine linistea in relatia ta si te-ar proteja de dezacorduri nejustificate.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Astrele iti recomanda sa iti controlezi agresivitatea si sa eviti sa dai raspunsuri rapide si acide in cuplu. Poate ca partenerul/a de viata are nevoie de mai mult spatiu, asa ca este mai bine sa eviti certurile pentru ca lucrurile sa mearga mai usor.

Chiar daca nu iti place ce auzi sau nu iti pica bine, poate ca problema este la tine, nu la cel de langa tine. Este important sa faci ceea ce simti, dar la fel de important este sa iti lasi si persoana iubita sa faca ceea ce isi doreste.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com