Horoscopul dragostei pentru saptamana 19-25 decembrie. Care sunt zodiile norocoase: Taurilor nu le sta nimic in cale

1
De Cristina Tudor
20 dec. 2022

Urmeaza o saptamana plina de provocari! Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Care sunt zodiile pe care astrele le vor favoriza in aceasta saptamana si care sunt cele care nu vor fi atat de norocoase? Citeste horoscopul dragostei pentru saptamana 19-25 decembrie si afla!

Horoscopul dragostei pentru saptamana 19-25 decembrie

Berbec

Daca esti casatorit/a sau implicat/a intr-o relatie serioasa, aceasta saptamana va fi plina de provocari pentru voi. Aveti de traversat momente dificile din pricina rudelor si trebuie sa fiti mai uniti ca niciodata. Numai impreuna veti putea trece peste.

Berbecii singuri sunt pusi pe distractie si au succes pe masura farmecului lor. Carisma si simtul umorului ii ajuta sa fie in centrul atentiei si sa atraga priviri.

Taur

Daca esti implicat/a intr-o relatie, incearca sa nu mai fii atat de obsedat/a de control si arata-i partenerului/partenerului ca ai incredere in el/ea si armonia va domni intre voi. In caz contrat, toate aceste sicane vor ajunge sa dauneze grav relatiei voastre.

Taurii singuri vor fi cel mai stralucitor glob din brad in aceasta saptamana. Cu incredere deplina in puterea de cucerire, nimic nu le sta in cale. Din pacate, persoana pe care o cauta se lasa inca asteptata

Gemeni

Pe plan sentimental, pentru Gemenii care se afla intr-o relatie se anunta o perioada mai dificila. Ai nevoie de o pauza, o distantare calculata de partener/partenera pentru a-ti da seama ce mai simti cu adevarat. Desi pauza nu aduce nimic bun, de regula, tie s-ar putea sa-si prinda bine.

Gemenii singuri traverseaza o perioada de introspectie, in care cauta raspunsuri la intrebari vechi.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Freepik.com.