Horoscopul dragostei pentru saptamana 22-28 august. Berbec: Este un moment excelent pentru o prima intalnire

1
De Cristina Tudor
23 aug. 2022

Este un moment excelent pentru o prima intalnire a Berbecului.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Saptamana aceasta este un moment grozav pentru iubire, deoarece vei fi foarte norocos/oasa in dragoste. Aceasta este o saptamana excelenta pentru o prima intalnire sau pentru a reaprinde scanteia intr-o relatie actuala.

Zona ta de comunicare este activata si in aceste zile vei fi incurajat/a sa iti spui parerea despre orice. Daca pe plan profesional acest lucru nu iti va aduce beneficii, nu acelasi lucru se poate spune despre viata ta sentimentala.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Daca ai avut de-a face cu o drama de familie, ai putea ajunge, in sfarsit, la o descoperire. Acest aspect iti va permite sa remediezi orice sentimente ranite si sa va reuniti ca o familie.

Ai putea obtine in sfarsit apropierea si acceptarea pe care ti le-ai dorit.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Saptamana aceasta este un moment grozav pentru ca noi prietenii sa infloreasca. Acestea, pe parcurs, pot deveni mai mult de atat. Discuta cu oamenii, s-ar putea sa descoperi lucruri destul de interesante.

Primele impresii vor conta cel mai mult acum, asa ca nu subestima importanta limbajului corpului.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Toata energia ta va fi concentrata pe interior, ceea ce face dificil sa iei decizii atunci cand esti atras/a in toate directiile. Concentreaza-te pe a avea grija de tine mental, emotional si spiritual in calatoria ta spre acceptarea de sine.

S-ar putea sa vrei sa iei o pauza din relatiile tale cele mai intime. Anumite relatii ar putea avea probleme majore si s-ar putea sa intampini blocaje cu stabilirea limitelor.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.