Horoscopul dragostei pentru saptamana 23-29 mai. Berbecul trebuie sa comunice mai ferm

1
De Cristina Tudor
23 mai 2022

Berbecul trebuie sa faca ceea ce trebuie facut in ceea ce priveste relatia lui actuala.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Daca ai ajuns intr-un punct de cotitura in ceea ce priveste relatia actuala si nu stii cum sa iesi din aceasta situatie, atunci fii atenta la ponturile pe care ti le ofera viata.

Nu este bine sa te lasi paralizat/a de nehotarare sau de scenarii vagi si imaginatie. Este mai bine sa te confrunti cu adevarul si sa faci ceea ce trebuie facut. Cu cat mai devreme, cu atat mai bine.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Configuratia astrala din aceasta saptamana te face sa fii mai tacut/a decat de obicei. Daca iesi la o prima intalnire, atunci s-ar putea sa-ti fie greu sa stii despre ce sa vorbesti, ceea ce e total neobisnuit pentru tine.

S-ar putea sa descoperi ca cel mai bun raspuns, in afara de a consuma cantatiti considerabile de alcool, este sa te uiti de tine si sa te concentrezi asupra persoanei de langa tine si asupra dorintelor si nevoilor acesteia.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cu energia astrala din aceasta saptamana, s-ar putea sa fii tentat/a sa stai in pat cu patura trasa peste cap. Daca o persoana draga pare sa te ignore si nu poti intelege de ce, atunci reactia ta cea mai fireasca va fi sa te retragi intr-o tacere ranita.

Totusi, nu trebuie sa fie asa. Ar fi mai bine sa vorbesti, desi ti se pare dificil sa exprimi cu sinceritate cum te simti.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Influentele planetare din aceasta saptamana te vor incuraja sa faci un munte dintr-un deal. O mica problema care a aparut intre tine si partenerul/a de viata pare brusc una peste care nu poti trece.

Cu toate acestea, vestea buna este ca toate acestea sunt doar in mintea ta. Daca poti sa iesi din acest scenariu, nu va mai fi o problema majora intre voi. De fapt, te vei intreba pentru ce a fost toata aceasta agitatie!

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: Instagram/@jovi_travel