Horoscopul dragostei pentru saptamana 5-11 septembrie. Balanta are nevoie de timp si spatiu de una singura

1
De Cristina Tudor
6 sept. 2022

Balanta are nevoie de timp si spatiu de una singura in aceasta saptamana.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Ai trecut prin multe in ultima perioada si acum este chiar ciudat sa fii vazut/a fericit/a. Deciziile pe care le-ai luat in ultima vreme par sa fi dat roade.

Daca esti implicat/a intr-o relatie, ar trebui sa profiti de faptul ca e liniste pentru a face lucruri care te fac sa zambesti. Ar trebui sa-ti faci mai mult timp pentru tine, pentru corpul, inima si mintea ta. Nu e un gest egoist, este normalitate!

Daca esti singur/a, nu se zaresc sanse de relatii serioase, ci doar de aventuri nebunesti.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Toata inteligenta din lume nu ar fi de ajuns pentru a-ti stapani emotiile in aceasta saptamana. Ego-ul tau va fi foarte mare si te va duce in taramuri misterioase in care sentimentele au prioritate fata de orice consideratie rationala.

Ai putea face greseli in dragoste, dar este mai important sa iti urmezi sentimentele cele mai profunde. Ofera senzatia ca vrei cu adevarat sa-ti multumesti partenerul/a, deoarece e un moment foarte bun pentru asta.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Este o saptamana buna pentru noi intalniri. Daca te vezi pentru prima oara cu cineva, incearca sa fii cat poti de natural/a, deoarce daca relatia avanseaza, persoana din fata ta va vedea ca ai fost falsa in ideea de a o impresiona.

Daca esti singur/a, o cearta cu o ruda apropiata sau un prieten te poate face sa realizezi ca ai nevoie si de altcineva in viata ta. Uneori, ai nevoie de cineva care sa tina cu tine si sa te apere!

Citeste continuarea pe eva.ro

Foto: depositphotos.com