Horoscopul lunii septembrie. Varsatorul nu trebuie sa confunde prietenia cu dragostea

1
De Cristina Tudor
27 aug. 2022

Varsatorul nu trebuie sa confunde prietenia cu dragostea, altfel va fi dezamagit.

Descopera previziunile astrale pentru zodia ta si afla cum vei sta cu dragostea, sanatatea, banii sau cariera in luna septembrie!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dragoste

Partenerul/a sau sotul/sotia va face unele schimbari necesare in aceasta luna.

In a doua jumatate a lunii septembrie, evita aventurile riscante. Va fi o luna interesanta in ceea ce priveste relatiile cu rudele tale.

Vei da dovada de empatie, vei incepe sa socializezi si sa cunosti mai multi oameni prin intermediul activitatilor caritabile pe care le desfasori.

Atractivitatea iti creste, nu vei avea motive sa te plangi de lipsa de interes din partea sexului opus. Daca esti deja implicat/a intr-o relatie serioasa, tu si cel/cea de langa tine veti lua decizii importante de viitor.

Bani

Daca reusesti sa ramai calm/a si stapan/a pe tine, la sfarsitul lunii vei culege roadele muncii tale. Luna septembrie va fi foarte buna sa vinzi sau sa cumperi proprietati.

Acum este cel mai bun moment pentru a-ti dezvolta interesul pentru problemele profesionale. Vei simti puterea de a actiona, ideile vor aparea si vor fi cu adevarat geniale.

Deciziile financiare ale partenerului/ei de viata vor fi bune si importante.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dragoste

Luna septembrie este grozava pentru dragoste. Mai ales la mijlocul lunii te poti astepte la zile foarte bune in ceea ce priveste relatiile. Exista posibiltatea de a-ti mari familia.

Daca esti singur/a, vei porni in cautarea de noi cunostinte, numai ca vei da de cineva care se arata interesat de tine, cand de fapt e concentrat pe profit si nu pe relatii.

Este mai bine sa nu iti faci sperante, deoarece aceasta fascinatie nu va dura mult.

Bani

In ceea ce priveste cariera si banii, septembrie va fi o perioada de progres. Cu toate acestea, trebuie sa iti amintesti ca inainte de a lua decizii sau de a face investitii importante, trebuie sa discuti cu cei dragi.

Familia te va ajuta sa abordezi optim subiectul si sa obtii succesul. Asculta-le ideile!

O planificare adecvata, combinata cu cheltuieli rationale, va avea ca rezultat stabilitatea financiara.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.