Iubesti un Sagetator? Avantajele si dezavantajele relatiei cu el

1
De Cristina Tudor
21 nov. 2022

Descopera avantajele si dezavantajele unei relatii cu un Sagetator, trage linie si vezi daca poti avea o viata fericita alaturi de el!

Sagetatorul este cunoscut ca fiind zodia cu cea mai atractiva personalitate din zodiac. Fiind condus de Jupiter, te poti astepta la multe surprize, socuri si pasiune din partea lui. Pasiunea lui pentru tot ceea ce face este cu adevarat de invidiat, iar capacitatea lui de a gasi o aventura oriunde ar merge este magica.

Daca esti un Sagetator sau iubesti unul, fii sigur/a ca aventura nu se opreste niciodata!

Iata avantajele si dezavantajele unei relatii cu un Sagetator:

Uneori poate fi enervant de inconsecvent

Sagetatorul isi pierde rapid concentrarea si, uneori, poate fi inconsecvent.

S-ar putea sa iti spuna ca va uda florile maine, dar cand va veni momentul decide sa faca cu totul altceva. Chiar daca este in regula atunci, dupa un anumit prag va ajunge sa te enerveze. Nu vei dori decat sa fie putin mai disciplinat.

Uneori ii este greu sa duca o sarcina la bun sfarsit si foarte usor poate trece la alta, fara macar sa o termine pe prima.

Aminteste-i cu blandete sa se ocupe de tot intr-un mod mai organizat, in loc sa se enerveze. Lucrurile ar putea parea putin iritante, dar trebuie doar sa le indreptati uneori in directia corecta.
Sagetatorii sunt unii dintre cei mai prietenosi oameni pe care ii vei intalni

Sa iubesti un Sagetator inseamna sa-i iubesti si prietenii. Prietenia este foarte importanta pentru persoanele apartinand acestui semn zodiacal, iar daca partenerul lor nu se poate intelege cu prietenii, relatia lor se va incheia intr-o clipa.

Natura lor sociabila si deschisa ii face sa fie sufletul petrecerii oriunde ar merge si s-ar putea chiar sa-i zaresti initiand conversatii cu straini si devenind prieteni in cateva minute.

Farmecul lor natural si felul lor de a se juca cu cuvintele pot face pe oricine sa se indragosteasca de ei.

De cele mai multe ori vei descoperi ca oamenii graviteaza in cea mai mare parte spre ceea ce spune Sagetatorul si aproape toata lumea isi doreste sa le fie prieten.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com