La ce trebuie sa renunti in saptamana 1-7 august ca sa atragi fericirea, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
2 aug. 2022

Horoscop saptamanal pentru perioada 1-7 august. Afla la ce trebuie sa renunti pentru a atrage fericirea in viata ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Cum va fi prima saptamana a lunii august pentru tine si de ce ai nevoie de la astre iti spunem in cele ce urmeaza.

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun de ce ai nevoie in aceasta saptamana.

Horoscop Berbec

Trebuie sa renunti la teama

Iesi din zona de confort pentru ca acolo este viata adevarata. Nu iti mai fie teama de necunoscut, acesta te va invata cele mai frumoase lectii de viata, te va ajuta sa te dezvolti si sa traiesti cum nu ai mai trait pana acum.

Horoscop Taur

Trebuie sa renunti la scuze

Nu mai cauta scuze clipa de clipa, din contra – incearca sa gasesti curaj pentru a iti schimba perspectiva si a iti dezvolta o mentalitate de crestere, de a invata noi abilitati, de a evolua si de a dobandi noi cunostinte. Crede in tine.

Horoscop Gemeni

Trebuie sa renunti la oamenii negativi

Nu mai pastra in jurul tau oameni care te ranesc, care nu sunt acolo pentru tine, care nu te iubesc si care vor doar sa profite de iubirea ta. In schimb, inconjoara-te de acei oameni frumosi, cu suflet bun, care te apreciaza pentru ceea ce esti si nu incearca sa te schimbe.

Horoscop Rac

Trebuie sa renunti la a mai da vina pe tine pentru ce se intampla acum

Uneori Universul are planuri mai interesante pentru noi si ne este greu sa le intelegem. Nu este momentul sa dai vina pe tine pentru aceasta situatie; in schimb, gandeste-te ca in scurt timp totul va fi mai bine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Freepik.com.