La ce trebuie sa renunti in saptamana 12-18 decembrie ca sa atragi fericirea

1
De Cristina Tudor
13 dec. 2022

Descopera la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana de iarna pentru a atrage fericirea in viata ta.

Horoscop saptamanal. La ce trebuie sa renunti pentru a atrage fericirea in viata ta in urmatoarele 7 zile ale acestei saptamani.

Horoscop Berbec

Trebuie sa renunti la toate amintirile dureroase din trecut

De ce alegi sa traiesti intr-un timp care nici macar nu mai exista? De ce te hranesti cu amintiri dureroase? Inchide o data pentru totdeauna acel capitol dificil si indreapta-ti atentia asupra prezentului. Invata sa traiesti aici si acum.

Horoscop Taur

Trebuie sa renunti la tot stresul acumulat in ultima perioada

Scapa de stres, scapa de gandurile negative, scapa de anxietate. Scapa de toate aceste emotii urate care iti umbresc fericirea si nu iti permit sa te bucuri cu adevarat de viata. Imbratiseaza necunoscutul si traieste cu bucurie clipa de clipa.

Horoscop Gemeni

Trebuie sa renunti sa iei lucrurile mult prea personal

Fiecare om traieste propria viata; nu te mai concentra pe ce spune si ce parere are alta persoana despre tine, in cinci minute nici macar nu o mai intereseaza nimic cu privire la viata ta. Traieste fara sa te gandesti la altii, traieste pentru tine.

Horoscop Rac

Trebuie sa renunti la teama de a face greseli

Sa nu-ti fie niciodata frica de greseli deoarece acestea te ajuta sa cresti si sa inveti lucruri minunate. Mergi mai departe si bucura-te de drumul tau in viata, fa alegerile pe care vrei sa le faci si traieste libera.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: unsplash.com