La ce trebuie sa renunti in saptamana 21-27 noiembrie ca sa atragi fericirea

1
De Cristina Tudor
22 nov. 2022

Horoscop saptamanal. La ce trebuie sa renunti pentru a atrage fericirea in viata ta in urmatoarele 7 zile ale acestei saptamani.

Horoscop saptamanal pentru perioada 21-27 noiembrie. Afla la ce trebuie sa renunti pentru a atrage fericirea in viata ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Horoscop Berbec

Trebuie sa renunti la grijile pentru viitor

Nu iti mai face griji pentru urmatoarea perioada; viitorul este incert. Incearca, in schimb, sa te concentrezi asupra momentului prezent pentru ca este singurul care exista cu adevarat. Traieste pentru azi, pentru ziua de acum.

Horoscop Taur

Trebuie sa renunti la oamenii toxici din viata ta

Este momentul sa te indepartezi de toata energia negativa din jurul tau. Este momentul sa inveti sa iti protejezi sufletul si sa te incarci cu zen si vibe pozitiv. Renunta la oamenii toxici care iti fac doar rau si nu iti permit sa evoluezi spiritual.

Horoscop Gemeni

Trebuie sa renunti la teama de iubire

Este momentul sa inveti sa fii din nou vulnerabila, sa iti deschizi inima si sa iubesti mai mult oamenii din jurul tau. Da, uneori iubirea doare – insa este necesara. Bucura-te de ea atunci cand o ai pentru ca in acele momente poti fi cea mai fericita persoana din lume.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com