La ce trebuie sa renunti in saptamana 23-29 ca sa atragi fericirea

1
De Cristina Tudor
24 mai 2022

Horoscop saptamanal pentru perioada 23-29 mai. Afla la ce trebuie sa renunti pentru a atrage fericirea in viata ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a fi fericita.

Horoscop Berbec
Trebuie sa renunti la dorinta de a controla viata oamenilor

Nu poti face asta – permite-le oamenilor din jurul tau sa fie liberi, sa ia deciziile pe care ei le considera potrivite, sa faca greseli, sa isi invete lectiile si sa mearga mai departe cu viata lor. Iar tu bucura-te mai mult de viata ta.

Horoscop Taur
Trebuie sa renunti la teama ca vei fi judecata

Nu trebuie sa te intrebi ce vor spune oamenii din jurul tau cu privire la alegerile pe care vrei sa le faci. Aceste schimbari iti vor aduce fericirea la care visezi de atat de mult timp. Pune-te pe primul loc si traieste cum vrei sa traiesti.

Horoscop Gemeni
Trebuie sa renunti la reguli

Nu te duce acolo unde calea te poate duce, du-te in schimb acolo unde nu este nici o poteca si lasa o urma. Este momentul sa indraznesti sa faci ceva diferit; este momentul sa lupti pentru ce iti doresti.

Horoscop Rac
Trebuie sa renunti la teama pe care o ai cu privire la ce vor spune altii

Nu te mai concentra pe ce spun oamenii din jurul tau; fiecare persoana isi traieste propria viata. Acum, tu concentreaza-te pe drumul tau, fa alegerile pe care tu le consideri necesare si mergi mai departe.

Horoscop Leu
Trebuie sa renunti la tot ce te leaga de trecut

Nu mai trai in trecut, momentul care conteaza cu adevarat este cel care se intampla in fata ochilor tai. Chiar acum. Clipa prezenta. Traieste acum si vei fi mult mai fericita.

Citeste continuarea Kudika.ro

Foto: depositphotos.com