La ce trebuie sa renunti in saptamana 28 noiembrie – 4 decembrie ca sa atragi fericirea

1
De Cristina Tudor
29 nov. 2022

Horoscop saptamanal. La ce trebuie sa renunti pentru a atrage fericirea in viata ta in urmatoarele 7 zile ale acestei saptamani.

Horoscop saptamanal pentru perioada 28 noiembrie – 4 decembrie. Afla la ce trebuie sa renunti pentru a atrage fericirea in viata ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Horoscop Berbec

Trebuie sa renunti la dorinta de razbunare

Incearca sa nu te mai concentrezi pe razbunare pentru ca asa traiesti doar in trecut. Invata sa ierti nu pentru ca persoanele care ti-au gresit ar merita iertarea ta, ci pentru ca inima ta nu trebuie sa simta sentimente atat de urate. Fa-o pentru tine, nu pentru alti oameni.

Horoscop Taur

Trebuie sa renunti la ideea ca trebuie sa ai tot iti doresti

Nu, fericirea nu se numara in toate lucrurile pe care ti le doresti. Fericire este sa fii multumita si implinita cu ce ai deja. Asa ca scapa de aceasta idee si permite-i bucuriei sa iti invadeze sufletul.

Horoscop Gemeni

Trebuie sa renunti la dorinta de a ajuta toti oamenii din jurul tau

Nu vei putea face asta niciodata. In plus, este posibil sa te dezamagesc, dar unii oameni nu au nevoie de ajutorul tau; se descurca si singuri. Poate ca ar fi mai bine sa le fii alaturi moral, sa ii sustii si sa le oferi dragostea ta.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com