Langa ce tip de femeie nu ar putea rezista, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
26 dec. 2022

Indiferent cat de respectuos si binevoitor ar fi un barbat, va exista intotdeauna cineva langa care nu si-ar dori si nu ar putea sa traiasca.

Berbec

Berbecul nu poate sta in nesiguranta si are nevoie de cineva care sa il provoace. In cazul in care unei femei ii este prea frica sa vorbeasca sau ii ia prea mult timp pana sa ajunga sa spuna ceva, atunci acesta va deveni foarte iritat.

Taur

Barbatul din zodia Taur nu reactioneaza prea bine la femeile care sunt imprevizibile, deoarece el isi doreste stabilitate si rutina. In cazul in care o femeie este mereu surprinzatoare si schimbatoare, Taurul nu va vrea sa aiba de-a face cu ea.

Gemeni

Barbatul din zodia Gemeni nu poate sta cu o persoana care nu este comunicativa. Daca nu iti sta in fire sa socializezi, sa dai mesaje si sa ii telefonezi, atunci stai departe de acesta!

Rac

Barbatul Rac nu poate sta cu o femeie care este insensibila. Acestia sunt foarte emotivi, asa ca atunci cand vad o femeie care este critica si dura cu ei, vor fugi cat ii tin picioarele.

Leu

Barbatul Leu nu suporta sa fie ignorat, asa ca nu suporta femeile care sunt indiferente fata de sarmul lui. Daca nu il apreciezi si nu ii consideri cel mai important, atunci nu va vrea sa aiba de-a face cu tine.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com