Latura lui negativa ca iubit sau sot, in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
19 mai 2022

Una dintre cele mai mari provocari intr-o relatie este atunci cand simti ca esti singura careia ii pasa.

Partenerul tau nu isi face partea si se bazeaza pe tine pentru tot ce trebuie facut. Nu ai nevoie de o relatie in care partenerul tau nu depune niciun efort si ajungi sa faci tu totul. Zodia lui te avertizeaza sa nu ramai intr-o astfel de situatie!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Se vede doar cand ii convine. Atat timp cat alegi locul, faci rezervari si nu interefereaza cu planurile lui, el isi va petrece timpul cu tine. El explica clar ca, daca apare ceva sau cineva mai bun, atunci a plecat. Nu trebuie sa fii o rezerva, asa ca mergi mai departe si gaseste pe cineva care te face sa te simti speciala.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Daca il inviti undeva, cum ar fi la teatru sau un concert, el va merge, dar se va plange de asta tot timpul. Dupa aceea, se comporta de parca ti-ar fi facut o favoare si se foloseste de asta ca parghie pentru a te face sa faci lucrurile pe care si le doreste. Cand se comporta asa si iti strica distractia, chiar ar trebui sa te intrebi daca merita. Probabil te-ai simti mai bine cu un prieten sau chiar si daca ai merge singura.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu spune niciodata primul Te iubesc si nu initiaza niciodata vreun fel de discutii de dragoste sau episoade de afectiune. Lasa impresia ca daca ar face aceste lucruri ar decadea sau cineva l-ar prinde in capcana. Va raspunde cand ii vei spune tu Te iubesc, dar dragostea lui pentru tine nu este la fel de profunda ca a ta.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: shutterstock.com