Lista zodiilor care frang cel mai des inimile celor din jurul lor

1
De Cristina Tudor
12 dec. 2022

Indiferent cat de puternice suntem, pierderea unei persoane este intotdeauna dureroasa. Iata zodiile care frang cel mai adesea inimi!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul te poate rani prin indiferenta lui. Odata ce nu mai esti in sfera lui de interes, va face tot felul de lucruri insensibile care te vor face sa te simti oribil. El nu stie pe cine sa isi verse nervii si remuscarile si te-a gasit pe tine. Poti incerca sa ii spui cum te-a facut sa te simti atunci cand te-a parasit, dar degeaba, lucrurile se vor inrautati pentru ca nu te va intelege. Cand te-a sleit de puteri, vei regreta ca nu l-ai lasat sa plece. Vei fi distrusa si lui nu ii va pasa deloc.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Una dintre cele mai bune calitati ale Taurului se poate transforma si in cel mai mare defect: determinarea lui. Atunci cand se hotaraste sa faca ceva, exista foarte putine lucruri care il vor opri. El ii va rani pe altii pentru a se simti mai bine. Daca cineva i-a inselat increderea, o sa-l faca sa plateasca. Atunci cand se razbuna el elimina orice sentimente. Nu te poti intelege cu el pentru ca e prea incapatanat pentru a vedea lucrurile din perspectiva altei persoane. Daca te desparti de el si te implici intr-o alta relatie, iti va face zile fripte. Cand Taurul te va rani, te va durea atat de tare incat orice alta durere va fi un fleac in comparatie cu ea.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com